Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más az ob tampon, mint az olcsók?

Más az ob tampon, mint az olcsók?

Figyelt kérdés

Szeretnék a suliban tampont használni, mert nagyon kellemtele, h óra után felállok a székről és érzem ahogy folyik a vér. Próbálkoztam már olcsó tamponokkal, de nem vált be. Szűz vagyok és eddig csak 1* egy nőgyógyászati vizsgálat során vizsgáltak meg ott, amit nagyon nehezen tűrtem. Igaz akkor 13-14 éves lehettem. Légyszí válaszoljatok!

Egy 16 éves lány

2009. jan. 19. 16:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az o.b. nagyon nem jött be, sztem nem szívja olyan jól a nedvességet mint az olcsóbbak. Én a Naturella-nak a tamponját használom, de van hogy sűrgős és a boltba csak coposat tudok venni, nekem az is nagyon bevállt. De te is majd kitapasztalod hogy neked melyik válik be, mindenkinél más. Minivel kezdj és inkább otthon próbáld ki először és akkor meglátod h mennyire bízhatsz meg benne. Amúgy általába a normál kell.
2009. jan. 19. 18:51
 22/30 anonim ***** válasza:
94%
A Naturellát én is szívesen kipróbálnám, csak az a problémám, hogy csak normál mérettől van. Nekem nagyon gyenge a menstruációm (évek óta gyógyszert szedek), ezért csak mini tampont használok. Normál méretet meg felesleges vennem. Ezért vagyok OB párti, mert a mini szerintem abból a legjobb.
2009. jan. 19. 21:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Felhelyezésnél arra vigyázz, hogy ne merőlegesen próbálkozz. A hüvelynek van egy kis hajlása, a tampon mellé csomagolt rajzon meglátod. És elég mélyre kell helyezni ahhoz, hogy ne szivárogjon. Ha úgy érzed, hogy kényelmetlenül feszít, akkor nincs elég mélyen.

És ha még betétet is használsz mellé, akkor abszolút biztonságban vagy. :)

2009. jan. 22. 12:20
 24/30 anonim ***** válasza:
A Naturella supert használom, van OB-m is. Igaz sokkal drágább, ezért ha lehet inkább Naturella. szerintem nagyon jó! Egy olcsó tampon van, amit nem ajánlok: A Rossmanos Facelle. Szerintem ez nem valami jó.
2010. júl. 30. 15:14
 25/30 anonim ***** válasza:
Én használtam ob meg a boltban kapható 200 ft-os tampont is és nekem bevált az olcsó is!
2010. dec. 10. 21:34
 26/30 anonim ***** válasza:
Na, sikerült bedugóznod magad azóta? :):):)
2011. dec. 6. 19:06
 27/30 A kérdező kommentje:
Hehehe, jha már egy ideje kb 2 éve használhatok tampont:)
2011. dec. 7. 08:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Hiába, hódít a divat:D
2011. dec. 7. 13:01
 29/30 A kérdező kommentje:
Meg a kényelem is :P
2011. dec. 7. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Akkor élvezkedjetek:P
2011. dec. 7. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!