Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más az ob tampon, mint az olcsók?

Más az ob tampon, mint az olcsók?

Figyelt kérdés

Szeretnék a suliban tampont használni, mert nagyon kellemtele, h óra után felállok a székről és érzem ahogy folyik a vér. Próbálkoztam már olcsó tamponokkal, de nem vált be. Szűz vagyok és eddig csak 1* egy nőgyógyászati vizsgálat során vizsgáltak meg ott, amit nagyon nehezen tűrtem. Igaz akkor 13-14 éves lehettem. Légyszí válaszoljatok!

Egy 16 éves lány

2009. jan. 19. 16:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
98%
Sokkal másabb az O.B. mint az olcsóbbak. Tapasztalatból mondom, hogy én kb 14-15 évesen kezdtem el használni az ob-t. Nekem nagyon bevált. Kérdés, hogy milyen intenzitású a vérzésed! Ha erősebb, akkor ajánlott a zöld ob-t (én ezt használom)
2009. jan. 19. 16:37
 2/30 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a silk touch borítású o.b. tampon ezerszer jobb, mint bármelyik másik, vagy a sima o.b. Nekem ez vált be. Én szűz vagyok, mégsem volt gondom ezzel a fajtával, míg az olcsóbbakat csak kínkeservesen tudtam feltenni.
2009. jan. 19. 16:42
 3/30 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

Csak tudjátok én olyan parázos lány vagyok. De mindig nyelvizsgán, feleléskor, "fiúközelben"...

Ezért akarok tampont használni, mert igazából nem vérzek nagyon-szerintem olyan közepesen-, de zavar ha érzem, hogy folyik a vér :/

2009. jan. 19. 16:44
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Az OB a legjobb. Én nem sok olcsóbb tampont próbáltam, de mit ne mondjak... Azok sokkal jobban megpöffeszkednek. Az OB nem dagad meg nagyon, nem válik szét a szerkezete. Ha nem erős a vérzésed, én a minit javasolom, de a normál sem sokkal nagyobb. Normál vérzésnél 3-4 órát vígan kibír mindenféle baleset nélkül. Ha gondolod rakj mellé egy tisztaságit, és ha már van rajta pecsét, akkor cserélni kell a tampont. Egy idő után kitapasztalod és a tisztasági sem kell. Én nem szeretem a tisztaságit, még nem találkoztam olyannal, ami a helyén maradt volna.
2009. jan. 19. 16:44
 5/30 anonim ***** válasza:
98%
én is először a ob. minit mondanám,azt tök egyszerű feltenni aztán ha kitapasztalod és könnyen felmegy,jöhet a normál :)
2009. jan. 19. 16:48
 6/30 A kérdező kommentje:
És biztos, h fel tudom majd rakni? Úgy értem, h mi van ha túl szűk vagyok?
2009. jan. 19. 16:49
 7/30 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az OB-nél vannak sokkal jobbak, és olcsóbbak is. Én pl. a Lidl-ben kapható tampont használom, 400 Ft körül van egy nagy dobozzal, és szerintem legalább annyira jó, mint az OB.
2009. jan. 19. 16:54
 8/30 anonim ***** válasza:
98%
dehogy vagy túl szűk :) én is ilyenekkel paráztattam magam,jo,nem azt mondom,hogy elsőre sikerült feltenni,de nem volt olyan nehéz,mint amennyire hallottam meg amennyire mondták,úgyh no para,menni fog :)
2009. jan. 19. 16:54
 9/30 anonim ***** válasza:
96%
ja és ami a dobozban van rajz,abba a pózba próbáld meg feltenni,abba sztem sokaknak könnyebb
2009. jan. 19. 16:56
 10/30 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM, DE TÉNYLEG
2009. jan. 19. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!