Nem merek betétet venni a boltban, mert belémkötnek az eladónők. Mit tegyek?
Igazából vidéki vagyok. Itthon nem merek betétet venni, mert a boltosnők tiszta pletykafészkek. Mindig megkérdezik, ha bármit veszek, hogy minek az, meg ilyesmi...
Úgy tesznek, mintha rokonok lennénk.És biztos vagyok benne, hogy ha betétet vennék akkor másnapra tudna róla az egész falu. Azt meg nem akarom mondani, hogy anyunak veszem, mert tudják, hogy ő máshonnan szerzi be. Tudom, hogy röhejes, de igaz!
:(
Mit csináljak?
Szánalmas vagy, már ne haragudj.
Minden nő vesz magának betétet vagy tampont és minden nő ugyanúgy menstruál mint te. Mi ebben a ciki?
Olyan különlegesnek érzed ettől magad, vagy csak annyira beképzelt vagy, hogy azt hiszed mindenki csak veled akar foglalkozni?
Ha ennyire hisztis vagy, akkor meg kérj anyudtól? Vagy neki is ciki elmondani?
Agyam eldobom...
Nem, nem vagyok az. Anyunak sem merek ilyenről beszélni, nem olyan jó a viszonyunk. egyébként te nem ismered az ittenieket. Ne hidd, hogy azt hiszem mindenki engem figyel, de az eladónők rettenetesek. 50 éves öregasszonyok.
Egyébként másik városba nehéz mennem, mert messze van.
De miért érzed ezt cikinek?
Jobb ha arról pletykálkodnak, hogy "milyen nagylány és még nem menstruál"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!