Mit szóltok ahhoz mikor egy boltba az eladónők a magánéletük minden részét kiteregetik másik kollégájuknak zavaratlanul? .
Öhmm , kicsit gázul fogalmaztam . Szóval nemegyszer volt már velem hogy bementem a ruhaboltba vagy bármilyenbe az eladónők karbatett kézzel csevegtek a másikkal életük ,,hatalmas'' problémájáról. Ezzel így még nem is lenne semmi gond. Csak hogy tízen ott állunk tőlük egy méteres távolságra , kakilnak a fejünkre , és nem hogy suttognának tök hangosan beszélnek a problémáikról. ( pl : kit utálnak , a másik kollegína mekkora balfék, milyen alsóneműt vett magának , mennyire izzad ... és ezek télleg a saját fülemmel halottam). Egy órát bolyongtam a boltba és azt néztem hogy ezen kívül nem éppen csináltak mást...
A másik verzió meg az lenne hogy folyton bámulnak hogy micsinálsz, nem-e nyúlsz le valamit , folyton azt kérdezgeti segíthetek-e , folyamatosan utánad sündörög és 2 lépésnyire van tőled.
Veletek történt már ilyen ? Mit szóltok hozzá ? .
helyesírásért bocsi :) .
lényegtelen/ Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!