Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem találok...

Mit csináljak, ha nem találok munkát, de a párom miatt nem költöznék másik városba?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni, hátha van valami ötletetek vagy javaslatotok, mert én már kezdem kilátástalannak érezni a helyzetemet. Szóval Pécsen lakok, 24 éves lány vagyok, most fogok államvizsgázni és befejezni az egyetemet. Sajnos amikor a szakomat választottam, nem tudtam, hogy mennyire piacképtelen lesz (felnőttképzés) és félek, hogy nem tudok munkát találni a városban. Már 2 hónapja figyelem az álláshirdetéseket, jelentkeztem vagy 15-20-ra és még egyiktől sem kaptam választ. Tudom, hogy diplomával is nehéz elhelyezkedni, de ha most nem próbálom meg és bevállalok esetleg felszolgálást, hasonlót (amivel a szakmámban még gyakorlatot sem szerzek) akkor később még kevesebb esélyem lesz elhelyezkedni. Szóval februárban hivatalosan is vége a sulinak és nem tudok magammal majd mit kezdeni. A másik dolog, hogy nem szeretnék más városba menni, tehát ezt ki kell zárjam, mint megoldást, mert a barátomat nem hagynám itt. (Nagyon nehezen sikerült őt megtalálnom sok-sok évi egyedüllét után, szeretem és ritka rendes srác, de pécsi munkahelye van és az anya egyedül él, nem hagyná itt, mert segítenie kell neki, szóval nem jönne velem máshová).

Azaz adott 1 diploma (kissé használhatatlan), a városban maradás, pályakezdő szakasz és kevés munkahely.

Nem bírok tétlen lenni, valamit csinálnom kell, nem akarom úgy érezni, hogy nincs remény. A pénzre egyre inkább szükségem lenne, mert így még függök a szüleimtől, ami egyre kellemetlenebb.

Ha van valami javaslatotok, esetleg egy-két pozitív gondolat, várom őket!

2012. jan. 17. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

1, eltart a párod és a szüleid, és végzel valami karitatív munkát

2, véletlenül mégis találsz végzettségednek megfelelő állást

3, elmégy mást dolgozni

2012. jan. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!