Hosszabb lett a ciklusom. Más is járt így? (bv. Lent)
Figyelt kérdés
Sosem volt rendszeres csak mikor fogamzás gátlót szedtem(28 napos volt).Első szülésem után gyógyszerel kellet vissza hozni.Most a második gyermekem után 37 napos rendszeres mensim van (szülés után 2 küretem volt).Lehet megzavarta a küret vagy ép az rendezte?A 37 nap nem sok?
Válaszokat előre is köszönöm!
2010. nov. 22. 09:14
1/2 anonim válasza:
Nekem régen is rendszeres volt, de szülés után nekem is hosszabb lett a ciklusom! 35-37 naposak, most kivételesen megjött 32 napra, de volt már 40valamennyi is. Én úgy tudom, hogy ha 40 körüli, vagy hosszabb, akkor már nem mindig peteérés, ezt olvastam valahol. Egyébként én sem tudom magyarázni semmivel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál!
2010. nov. 22. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!