Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha hosszabb a ciklusom az...

Ha hosszabb a ciklusom az átlagosnál, akkor még menzesz elmaradása előtt kimutatja a teszt a babát?

Figyelt kérdés

33 naposak a ciklusaim és kb a 17-19.napon van a peteérésem (pontosan nem tudom).Ha múlt hónap 14.-én volt meg utoljára akkor mikor tesztelhetek?

Ja és mégegy kérdés!

Előző ciklusom 30 napos volt,ilyenkor hogyan számoljak?

2010. szept. 7. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem mar tesztelhetsz
2010. szept. 7. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Felesleges tesztelned, főleg ha a 17-19. napon szokott lenni a peteéresed. Nekem is 32-33 naposak a ciklusaim, és a teszt csak az elmeerd menzesz utáni 2. napon muatta ki. Még aznap sem. Szóval egy kis türelem még, de azt hiszem ez a legnehezebb.

1 éves Picilény anyukája,aki szintén reménykedik:)

2010. szept. 7. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen hosszú a ciklusod, ovulációd a várható menszesz ELŐTT 12-16 nappal van. Nincs olyan, hogy valakinek 30 napos ciklusnál mondjuk a 10. napon van ovuja 8csak írtam egy példát.)

A teszt legalább 10-12 napos babát mutat ki a fogantatástól számítva.

Jó babásodást!

2010. szept. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!