Kinek hányadik napon lett + a teszt a menzesz elmaradása után?
Figyelt kérdés
Főként olyanokra lennék kíváncsi, akik folyamatosan teszteltek akár a nemvárt előttől. Ugyanis 24-28 nap közötti ciklusaim vannak, ma vagyok a 29. napon, máskor idegbajos szoktam lenni már mensi előtti napokban, most semmi. Tesztem (10-es) negatív. 2 félét is csináltam. Reggeliből. Viszont lehet később volt ovum, mert amikor a lányommal lettem terhes, akkor is egy héttel később lett +.2011. szept. 6. 07:33
1/11 anonim válasza:
Szia!nekem a kislányomnál,8 napos ciklusnál(elvileg)a nemvárt utáni 4:napon lett reggel pozitív a 25-ös érzékenységű azt hiszem one minute teszt.most meg ki tudja hány napos volt,mert az ovu teszt szernt késbb volt pém,mint számoltam,én is vettem 10-es érzékenységűt a teszen,nem várt utáni 5.napon lett halvány pozitív,majd vettem a patikában 25-öset,az meg aznap még totál pozitív lett.lehet hogy a teszes nem az igazi:/a lényeg,most 14 hetes vagyok:)
2/11 anonim válasza:
Nekem mensi előtt egy héttel lett pozi (persze azt csak én láttam) rá két napra erősebb lett, majd az igazi mensi előtt egy nappal lett :)
3/11 anonim válasza:
nem 8,hanem 28 napos ciklus.bocsi
4/11 anonim válasza:
ja elfelejtettem utolsó vagyok 8 hetes :)
6/11 anonim válasza:
29 napos ciklusnál, a 23.napon negatív, 24.napon halvány pozitív és 26.napon erős pozitív,ez a másodiknál volt így, az elsőnél 28 napos ciklusom volt, 28.nap negatív, 29 nap negatív és barnás maszat, 30.nap reggel halvány pozi, 31 nap ugyan olyan, 32.nap közepesen erős pozi, 34. nap erős pozi.
7/11 anonim válasza:
Mensi előtt 1 nappal negatív, aznap is negatív és rá 1 napra is negatív. Vártam, hogy megjöjjön nem jött, el is feledkeztem róla, 13 nap után a párom unszolására teszteltem, pozitívat:) (nem tervezett baba:))
20hkm.
8/11 anonim válasza:
második napon teszteltem halvány pozit
9/11 anonim válasza:
Szia!Nekem ma van a 29.nap. Úgy izgulok!a 27.nap reggel a teszt sajna negatív lett. máskor mindig megjött legésőbb a 28. napon, de a múlt hónapban is kivételesen a 29.napon,nem értem miért, pedig akkor még soha nem volt. úgy félek, hogy most is megjön. mióta nem szedem a gyógyszert átlagban 26-28napra jött meg.
Bízom benne, hogy nekem is +, lesz, mert elég sok helyen olvastam,hogy a 30-32.napon lesz +.
Javaslom neked tesztelj te is akkor. vagy már megcsináltad azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!