Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi elmaradása után kinek...

Mensi elmaradása után kinek mikor mutatta ki a teszt a babát?

Figyelt kérdés
jún.14-én hagytam abba a fog.gátlót,azóta minden hónapban napra pontosan megjött.Most viszont már késik5napot.Illetve volt egy épphogy csak halvány pozitivam medilabbal.Negativam gabriellel és x-epillel.
2010. okt. 7. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mensi elmaradása után három nappal volt nagyon -nagyon halvány pozi a teszt.
2010. okt. 7. 09:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!1-1,5 hétre rá teszteltem nagyon erős +-at.Most már 4 hónapos a drága.:)Drukkolok neked!!:)
2010. okt. 7. 09:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem pont 5 nap késésnél lett nagyon erős pozitív a tesztem. Bár nekem korábban volt peteérésem, úgy a 12. nap körül és 31 naposak a ciklusaim. Tehát kb. a 24. dpo-n teszteltem.
2010. okt. 7. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 28-32 napos ciklusaim vannak (voltak:) és kb egy hét után x-epil teszt erőteljesen pozitív volt.
2010. okt. 7. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Mensi elmaradás után 3 nappal teszteltem este pozitivat.

Sajnálom, de szerintem nem vagy terhes, ha aztán az x-epil, és a gabriel is negatív lett. A medi-labról sokat hallottam már, hogy nagyon halvány pozi lett, de nem volt terhesség. Ne hari, hogy megkérdezem, de nem te vagy az, aki tegnap is kérdezősködött? Mert pont egyezik minden részlet. Tegnap 4 nap késés, és ugyanúgy medi-lab, x-epil, és gabriel voltak a tesztek.

2010. okt. 7. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem birtam tovább és már menses elmaradása előtti napon teszteltem. Pozitiv lett... :)
2010. okt. 7. 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam ki és a mensi elmaradása előtt 4.napon (peteérés után 9-10.napon) teszteltem pozitívat, két teszttel is.
2010. okt. 7. 13:11
 8/11 A kérdező kommentje:
jó neketek,gratulálok!Én reggel óta görcsölök,szerintem meg fog jönni.Ha volt is baba,már nincs.Köszönöm mindenkinek a válaszokat és boldog babavárást mindenkinek:)
2010. okt. 7. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:

én pont abban a hónapban voltam úgy hogy na most nem vagyok terhes.aztán menzesz előtt 2 nappaljöttek vmi érzések...nemtom mi,és munkába menet teszteltem egy kő kemény ++++

7+5km

2010. okt. 7. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is görcsölt a hasam, annyira, hogy azt hittem, meg fog jönni a pozitív teszt ellenére, úgyhogy nincs veszve még semmi:) Drukkolok!
2010. okt. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!