Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Észrevettem, hogy minden 2....

Észrevettem, hogy minden 2. hónapban kicsit hosszabb a ciklusom. Ez csak véletlen, vagy jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
A rövidebb ciklusok 25-26 naposak, hosszabbak 28-31, és a rövidebbet mindig egy hosszabb követi.
2009. nov. 19. 16:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs ötlete ? :-(
2009. nov. 19. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ötleten nekem sincs, de ez rám is igaz. Egyik hó 28 napos, következő 31. Aztán megint 28 és 31napos. Öt hónapja figyelem magam, de ez van. Talán lelki állapot, stressz, izgulás hogy megjön-e, ezek biztos befolyásolják, de hogy miért ilyen ritmikusan változik??? Te mióta figyeled? Mióta próbálkoztok? ciklus.hu-n vezeted? Azért jó tudni hogy nem én vagyok az egyedüli ingadozó de sajnos okosabbat, magyarázatot én sem tudok errre.
2009. nov. 19. 20:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Igen a ciklus.hu-n vezetem, ez a nyolcadik hónap és ez a ciklus is a vártnak megfelelően hosszabb. Érdekes :-) Jövő hónapban megyek dokihoz, megkérdezem tőle, hogy miért lehet ez.
2009. nov. 21. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Írd meg nekem, kérlek hogy mit mondott a doki, mi lehet ennek az oka, ha nem túl nagy kérés. Küldhetsz nyugodtan privit is ha megosztod velem az infókat! Minden jót neked!
2009. nov. 22. 12:18
 5/7 A kérdező kommentje:
december 10-én megyek dokihoz, utána írok!
2009. nov. 23. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Várni fogom!!! De nyugi, én legalábbis odaszorítok! :)
2009. nov. 24. 01:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Azt mondta az orvos, hogy ennek semmi jelentősége.
2009. dec. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!