Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28 naposak a ciklusaim. Ha...

28 naposak a ciklusaim. Ha ebben a hónapban a peteérés 18. napon volt, akkor hosszabb lesz a ciklusom is?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
ugyanezt a kérdést tettem fel nem olyan rég és azt írták rá, hogy igen.
2009. szept. 10. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé valószinű,kb.32 napos,mert a luteális fázis általában 14 nap
2009. szept. 10. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kerestem volna, de nem működik a keresőm valami miatt és a kérdés kiírásakor sem írta ki a hasonlókat, hanem egyből kiírta az enyémet.
2009. szept. 10. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos választ nem tudok adni a kérdésedre, mert nekem a ciklusom 20. napján volt peteérésem 30-31 napos ciklushossz mellett. Szerencsére nem tudtam meg, hogy tolta e a ciklusomat, mert ebből a nem időben történő peteérésből lett az én kis Angyalkám.

ezt azért írtam le, hogy lássátok, nem feltétlenül kell a nagykönyv szerinti, óraműpontossággal működnünk.

11 heteske

2009. szept. 10. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem igen, mert azt irják a luteális fázis (tehát ami a peteérés után van) az fix szokott lenni.

Nekem mindig a 18.-19. nap volt peteérésem, és 32.-33. napra menstruáltam.

2009. szept. 10. 16:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Grat. a babához!

Bár követhetnélek, de sajnos egyfolytában mindjárt megjön érzésem van, pedig csak holnap kellene megjönnie. Pedig én arra számítottam, hogy már három napja késik, de ezek szerint tévedtem.

2009. szept. 10. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen.De a peteérésedtől számítva max.16nappal lesz hosszabb.
2009. szept. 11. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2023. ápr. 19. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!