Hogyan tudnák a fenekemre hízni?
Egyébként most keresek neten valami videókat olyan gyakorlatokról, amiket itthon is végezhetnék. Én szeretem a testmozgást, úgyhogy ezzel nincs semmi gondom, hogy esetleg nehezemre esne.
Eleinte hízással próbáltam felszedni kilókat, de sajnos akkor nem csak a fenekemre, de a derekamra is ment. Így aztán a torna mellett döntöttem. Most épp Rubint Réka videókat keresek, de ha tudtok, nyugodtan linkelhettek be oldalakat, ahonnan ti is húztatok már le és bevállt.
16:11
Pont most vagyok túl 60perc Rubint Rékán:D
(popsi,comb hasizom)
Milyen sűrűn tornáztál? Mennyit egyszerre? vagy csak a popsi részét csináltad?:)
16:46
te sem hiszem hogy tudsz normálisan írni, vagy tényleg 5 éves vagy?:D
Nem kéne ilyenek miatt lebunkózni a kérdezőt..
A 19:00-es válaszolónak:
a tegnapi 16:11-es vagyok. szóval én csak a popsi rész csináltam meg kb. kétnaponta, mert kifejezetten azzal volt problémám:) (A többit is néha, de azt nem rendszeresen.) Először lábsúly és gumikötél nélkül csináltam, de igazán látványos eredményt csak a lábsúllyal értem el!
19:00 vagyok:)
És mennyi idő alatt volt látványos az eredmény hány hét/hónap kb?:)
Hány kg-os a lábsúlyod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!