Lehetnek lelki okai annak, hogy állandóan beteg vagyok?
Másfél éve ennek, hogy hónapról hónapra új betegségbe esem. Tüszős mandulagyulladás, felfázás, majd kiderült, hogy tejcukor érzékeny vagyok. Majd elkaptam a tavalyi tavaszi calici vírust. Nyáron arcüreggyulladásom volt, kétszer is. Antibiotikumot nem tudom beszedni, mert nem bírja a hasam. Kórházban feküdtem, mert infúzióval kaptam meg a gyógyszert. Majd a kórházban kaphattam el egy újabb hasmenéses vírust. Éppen 3 hete, hogy kilábaltam ebből a betegségből. Most ismét fáj a torkom, kimerült vagyok, rosszul alszom. Szedek C vitamint, szupradint, sok gyümölcsöt zöldséget eszek, figyelek az étkezésemre. Mindig jól felöltözöm még itthon is.
Lehet , hogy ez már nem immunrendszer kérdése, hanem lelki eredetű?
19:15 - És ha valaki betegen születik?
Hiszek az újjászületésben, hosszú lenne itt leírni. Az én gyermekem is betegen született.
Lenne egy kérdésem, a sporton és tanuláson meg a barátokon kívül van olyan elfoglaltságod szabadidődben, ami tökéletesen kikapcsol?
Pl. szoktál olvasni, vagy van valami kreatív hobbid? Ezek nagyon jók.
Nevetni fogsz, de a legstresszesebb sulis időszakomban (főiskolán) előadás alatt (az olyanokon, amiken nem kellett jegyzetelni csak figyelni) sálat kötöttem meg Mikulás-csizmát horgoltam. Segített koncentrálni is, de úgy, hogy mellette pihentetett is.
Torokfájás---valamit nem mersz kimondani, ami bánt.
Gyomorfájás---emészted magad számodra nagyon fontos problémákon.
19:30 - Nem mindenki hisz, és nem tudhatod, hogy igazad van-e.
Ez így van. Ezért tiszteletben tartom mások véleményét.
Olvasni szoktam persze, az bizony teljesen kikapcsol.Kötni nem tudok :)
És igen, Normaflort is ittam, meg egyéb probiotikumokat szedtem. Sajnos a gyomrom továbbra sem bírja az antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!