Vajon mitől lehet az, h állandóan beteg vagyok?
Vitaminhiány, nem sportolsz eleget, nem étkezel jól...pl.
Vegyél immunerősítőt!
A betegségek leggyakoribb oka valaminek a hiánya. Ezek lehetnek: friss levegő, táplálék, tiszta víz, mozgás, de természetesen pszichés oka is lehet. Gondold végig, hogy nálad melyikkel lehet a baj, és azon segíts.
Mindegyikre van megoldás.
Ha stresszesnek érzed az életed, találd meg a módját, hogy pozitívan tudj gondolkodni. Még ha kezdetben erőltetett lesz is, segíteni fog.
Ha egésznap ücsörögsz, találj magadnak valami rendszeres mosgást. Ez mellesleg a stresszt is segíthet föloldani.
Ha úgy érzed, kicsit egyoldalú az étrended, vagy valami fogyókúrás hülyeséget csinálsz, akkor ezen változtass. Egyébként ha látszólag nincs baj az étrendeddel, akkor is lehet hiányod mikrotápanyagokból. A helyedben elkezdeném enni a Nutrilite "Naponta" nevű multivitaminját.
Ha kevés VIZET (nem folyadékot) iszol, mint szinte mindenki, akkor igyál többet (kávé, alkohol minuszba számít, és a cukros löttyöket illetve a levest sem számolnám).
Lehet, hogy egyszerűen nem szellőztetsz eleget, vagy olyan helyen vagy sokat, ahol hiába szellőztetnél. Keress megoldást.
Lényeg, hogy próbálj javítani valamelyik fronton. Elsősorban ott, ahol a legrosszabbul állsz.
ők már szinte mindent elmondtak, én már csak anyucit ismétlem: sapka, sál, kesztyű :D
nekem egész jó az immunrendszerem, annyira, h leszarom, ha nem fázok, nyugodtan kimegyek ilyen időben is az utcára cigizni pólóban, rövidgatyában, aztán néha előfordul, h megfázok kicsit, de könnyen ki is gyógyulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!