Lehetnek lelki okai annak, hogy állandóan beteg vagyok?
Másfél éve ennek, hogy hónapról hónapra új betegségbe esem. Tüszős mandulagyulladás, felfázás, majd kiderült, hogy tejcukor érzékeny vagyok. Majd elkaptam a tavalyi tavaszi calici vírust. Nyáron arcüreggyulladásom volt, kétszer is. Antibiotikumot nem tudom beszedni, mert nem bírja a hasam. Kórházban feküdtem, mert infúzióval kaptam meg a gyógyszert. Majd a kórházban kaphattam el egy újabb hasmenéses vírust. Éppen 3 hete, hogy kilábaltam ebből a betegségből. Most ismét fáj a torkom, kimerült vagyok, rosszul alszom. Szedek C vitamint, szupradint, sok gyümölcsöt zöldséget eszek, figyelek az étkezésemre. Mindig jól felöltözöm még itthon is.
Lehet , hogy ez már nem immunrendszer kérdése, hanem lelki eredetű?
Akkor ki kell zárnom az életemből azokat a tényezőket, amik ezt okozhatják?
Van egy dolog ami miatt régebben rengeteget stresszeltem, de mára már nem érzem azt a nyomást mint mondjuk egy éve... Lehet hogy ez a stressz, egyszerűen "ráment az egészségemre" ?
Heti 2-szer járok sportolni, a tanulás mellett. Jól érzem magam a bőrömben, vannak barátaim és mégis egyik betegség után jön a másik... pedig egyszerűen nincs ok.
Köszönöm a válaszokat, ha valakinek még lenne hozzáfűznivalója, akkor azt szívesen olvasnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!