Mit tehetnék, hogy ne legyek állandóan beteg?
30 éves vagyok. Pár évvel ezelőttig elvétve, kb. egy évben egyszer vagy még ritkábban kaptam el influenza szerű betegséget. Mióta a gyermekeim megszülettek egyre rosszabb a helyzet. A kislányom nemrég kezdte az ovit, azt mondják, természetes, hogy sokat beteg és haza is hozza. Azt is annak mondják, hogy a kicsi elkapja. Na de az én szervezetemnek azért jobban kellene ennél védekezni, nem? Ebben az évben egy-két olyan hét volt csak, amikor egészséges voltam, ezeken kívül sorra elkapok mindent, "ami csak szóba kerül a környezetemben". Szinte állandóan náthás vagyok, fáj a torkom, néha a fülem is, a közérzetem borzasztó, állandóan fáradt vagyok. Gyerekkoromból mindig arra emlékszem, hogy az anyukám jókedvűen gondoskodott rólunk betegség idején, olyanra, hogy ő is beteg lett volna, soha. Persze valószínűleg az enyéim sem vesznek észre ebből az egészből semmit, hiszen nem hagyhatom el magam. Már arra is gondoltam, hogy talán pont az a baj, hogy nincs lehetőségem "kifeküdni" a lázas állapotokat, és nem újra megbetegszem, hanem meg sem gyógyulok?
Supradynt és 500mg-os C-vitamint szedek már ezer éve, de már ezekben sem bízom.
Kérlek, adjatok tanácsot! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!