Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gátizom tornára miért csak...

Gátizom tornára miért csak napi 15 percet enged az app?

Figyelt kérdés
Perifit trénert használok, de úgy érzem, hogy napi 15 perccel nyugdíjas koromra se fog visszaállni a hüvelyem izomzata (hüvelyi szülésben trancsírozták szét). Nem értem, hogy mi kárt okozhatna ha többet gyakorolnék.

tegnapelőtt 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pl. utána már nem várható, hogy szabályosan csinálod vagy a túledzéssel fájdalmat, sérülést, több kárt okozol, mint amennyi hasznot. A testépítők sem edzenek napi 8 órát heti 7 nap ugyanarra az izomra.
tegnapelőtt 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A napi 15 perc elég, egy-két hónap alatt helyrejön, ha szabályosan csinálod. Egyébként erre is érvényes, ha rosszul csinálod, akkor pont rontod a helyzetet.

De ne a Kegel-félével vacakolj, hanem Kriston Andrea módszerével, az sokkal jobb, nekem "csodát tett".

Nekem egyébként nagyon rossz volt az állapotom - hólyag- és végbélsérv, ami állandóan érezhetö volt, az orvos azt mondta, mütéttel lehet csak rendbetenni, annyira komoly -, és két hónap után gyakorlatilag megszünt a probléma.

tegnapelőtt 08:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Perifit. Ez egy appal összekötött eszköz.
tegnapelőtt 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!