Állandó wc-re járás már egy éve! Mit tehetnék még?
Sziasztok . Egy évvel ezelőtt sok kávét és cukrot ettem, és visszatartottam egy előadás miatt, onnantól másnap 20 percenként kikellet mennem. Ez alatt volt, hogy javult és hosszabb ideig vissza tudtam tartani, de amikor édességet agy túl sok szénhidrátot eszem megint 5-20 perceként kell kimennem pisilni. Talán a mozgás szegény életmódnak is köze van ehhez, de más tünete nincs.
Nem fáj , nem éget , nem véres a vizeletem.
A legutbbi labor edeményem ez volt :
pH 5,5
Fajsúly 1025
Vizelet üledék 6-8 fvs,bakt.
Voltam nőgyógyásznál, urologisnálál , szettem antibiotikumot, urovaxont, ittam gyógyteát , candida elleni kúpok , e semmi.
Én még a medencefenék gyengeségre és az izulin rezintenciára tudok gondolni ...
VALAKI aki szintén mindent megpróbált aztán jött az áttörés?
VAGY valakit tok javasolni aki a megfelelő kezelést javasolja az ilyen reménytelen helyzetekben?
Kedves #6-os Mi is az az UHD (orcosilag )? Volt hólyag meg vese ultrahang de semmi..
Kedves #7-es az előtt is tök vékony voltam normál súllyal..nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.
Elmondanád saját tapasztalatod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!