Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik kerületi nőgyógyászhoz...

Melyik kerületi nőgyógyászhoz tartozom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem már fiatalkorom óta az volt az "evidens", hogy magándokihoz megyek (azt sem tudtam merre induljak az első vizsgálatok alkalmával, emiatt a google-ben az első talált magánrendelőbe mentem), tehát a diákmunkából mindig fèlretettem fogorvosra, nőgyógyászra ès ez valahogy így maradt eddig az èletemben (viszont már nem vagyok diák).

Most viszont kaptam egy levelet, amiben leírják, hogy a lakcímemhez tartozó körzeti orvoshoz is mehetek - megnèznèm, hogy egyáltalán hogy működik a rendszer.

A bibi az, hogy nem tudom, hova, kihez tartozok lakcímem szerint.

Tudnátok ebben segíteni? Próbáltam kiguglizni, de nem találtam meg amit kerestem.

Köszi, ha segítesz!

33N

febr. 16. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
A kerületi rendelőintézetre keress rá.
febr. 16. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A kerület honlapján nincsenek fent ezek az információk? Vagy például abban a levélben, amit kaptál (kitől? miért?)?
febr. 16. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
#2 “ abban a levélben, amit kaptál (kitől? miért?)?”szűrővizsgálati felhívó, mondjuk felénk csak 40 felett küldik
febr. 16. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 42 vagyok és sose kaptam ilyet.... Pedig mindig is Pesten éltem.
febr. 16. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
#4, valószínűleg kerület/városfüggő, de 45 felett mammográfiára szerintem mindenhol küldenek
febr. 16. 12:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Debrecenben èlek, ès itt csak a klinikát dobja ki, mint intèzetet.

A levèlben leírtak egy elèrèsi útvonalat ahhoz a listához, amin meg tudod nèzni, hogy hova tartozol lakcím szerint, de nem találtam meg a leírás alapján, hátha Ti szerencsèvel jártok:

nngyk.gov.hu - szakterüteletek - szűrèsirányítási főosztály - nèpegèszsègügyi cèlú szűrèsi koordinációs osztály - mèhnyakszűrès

Ha valaki megtalálja ezt a listát, belinkelnè?

febr. 16. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát … idáig jutottam

[link]

febr. 16. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:

6

És ha felhívnád a klinikát?

febr. 16. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Megvan, mondjuk a googleból

[link]

febr. 16. 12:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Uhh köszi! Èn eddig nem jutottam el.
febr. 16. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!