Mit gondoltok, ha férfi visz tamponokat vagy betétetek egyetemen vagy munkahelyen női mosdóba úgy, hogy senki nem látja? Láttátok, hogy valaki hagyot volna mosdóba?
Figyelt kérdés
tegnap 10:06
2/6 anonim válasza:
Ha úgy viszi, hogy senki nem látja, akkor honnan tudnám hogy viszi?
3/6 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy valószínűleg egy lány barátjának viszi. Bár nem érteném a szitut.
5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy úgy viszi, hogy bárki használhatja, akinek szüksége van, mert szeretne kedves lenni és segíteni a kolléganőinek.
tegnap 13:56
6/6 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem használnék olyan tampont/betétet amit csak úgy találtam egy közös használatú mosdóban. :D
Ha "kihirdeti" hogy van tartalék ezekből az xy fiókban, vegyen belőle aki kér, az már bizalomgerjesztőbb. (Nálunk is vannak ilyen cuccok, mosogatószer, törlőkendő, mosogatószivacs, gumikesztyű, zsepi, mindenféle hasonló, bárki vehet belőle, az egész csapat tudja melyik szekrényben tartjuk)
De szerintem a nők legnagyobb része amúgy felkészült, nálam pl mindig van pár tampon és betét, még úgy is hogy én magam nem igazán használok ilyeneket. :D De a gesztus jó, bárkivel előfordulhat hogy elfelejtett készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!