Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtti napon a...

Menstruáció előtti napon a méhnyálkahártya 9 mm-es, ez baj?

Figyelt kérdés

Nem vastagabbnak kellene ilyenkor lennie? A menstruáció egyébként három napig tart nálam.

Normál kórházi rendelés, a papíron kívül nem kaptam semmit.

jan. 16. 20:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Utolsó menstruációm első napja december 23.
jan. 16. 20:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Tegnap készült az ultrahang.
jan. 16. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Miért mentél? Mit írtak a papírra? Mit mondtak? Kicsit vékony, nyilván azért is rövidebb a menstruációd. Önmagában ez nem igényel beavatkozást.
jan. 16. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Petefészek endometriózis kontrollra mentem.
jan. 16. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Hja, hát akkor mit vagy meglepődve???
jan. 17. 07:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért kéne meglepődni? A petefészek endometriózisnak nincs az endometrium vastagsághoz köze.
jan. 17. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor ez egy mellékinformáció, aminek magában nincs jelentősége. Amikor babát tervezel, akkor lesz érdekes a sikeres beágyazódás, akkor lehet, hogy fog kelleni gyógyszer is.
jan. 17. 09:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Már nem tervezek, mert van gyerekem. Bár nem volt egyszerű,

de szerencsére sikerült.

Azt az információt kaptam, hogy a progeszteron hiánya is okozhatja, hogy vékony. Emiatt a ciklusom, a vérzésem is lerövidült. A progeszteron hiánya, esetleg ösztrogén túlsúly pedig az endometriózis okozója. Így van összefüggés, ahogy összeraktam. De egy hormon vérvétel biztosan mutatna is valamit. Nem adtak beutalót ilyenre, magánba pedig sajnos most a keretem nem engedi. Köszönöm szépen a válaszod! :)

jan. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!