Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon erős menstruációnál...

Nagyon erős menstruációnál nem tud leválni rendesen a méhnyálkahártya?

Figyelt kérdés
5 napja vérzek 2 napig iszonyat erős vérzésem volt szószerint ömlött belőlem és alvatt vér darabok jöttek ki.Elmentem orvoshoz aki megvizsgálat ultrahanggal,vérképet is csináltak.minden rendben.Azóta viszont már kevésbe vérzek viszont amikor leülök pisilni csöpög ki belőlem a betétbe meg alig van.Olyan mintha nem tudna rendesen leválni a méhnyalkahártya.Csütörtökön megyek vissza csak kiváncsi vagyok volt e valakivel ilyen és ha igen mi történt?
tegnapelőtt 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen nincs, hogy nem tud leválni a nyálkahártya, valami más baj lehet.
tegnapelőtt 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Volt. Nem történt semmi, csak menstruáltam.
tegnapelőtt 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Nincs semmi bajod, mindössze annyira erősen szorítasz, hogy nem jön ki. A wc-n ülve ellazulsz és távozik. Ezért nincs semmi a betétban. Esetleg ücsörögsz is, az még külön megnehezíti.

De olyan nincs, hogy nem válik le rendesen. Menstruációba ilyen módon még nem halt bele senki 😁

tegnapelőtt 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Nemibetegség, terhesség..?
tegnapelőtt 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi betegségem.csinàltak ultrahangot nincs ciszta se mioma.a méhem mérete is jo volt a nyálkahàrtya vastagsága is 4 mm volt azt mondta a doktornő minden jo.csináltak labort nem vagyok terhes se.
tegnapelőtt 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!