Ha 2024.09.16.-án 5,5mm volt a méhnyálkahártyám akkor mikorra várható a menstruációm?
Figyelt kérdés
okt. 3. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Még nem mostanában
Pont a napokban kéne megjönnie
Már meg kellett volna jönnie
1 szavazat
2/9 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menstruációd első napja? Szeptember 16-án hányadik ciklusnapon voltál?
16-a eltelt 18 nap, azt értjük, de ez önmagában nem adat sajnos. Az lenne adat, ha a nőgyógyász leírta volna a papírra, hogy még follikuláris szakaszt látott, erő tüszőket, mekkorákat stb. Mit írt még a leletre?
A nyálkahártyád vastagságát több minden is befolyásolja, például ha sokáig szedtél fogamzásgátlót, vagy van valamilyen betegséged. Önmagában nem adat, tudni kell, hol jársz a ciklusodban, van-e betegséged, milyen gyógyszereket szedsz stb.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó menzeszem első napja: augusztus 24
okt. 4. 00:03
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írt semmi ilyesmit:(
okt. 4. 00:04
6/9 A kérdező kommentje:
Spiralom van de azért mentem nőgyógyászhoz mert szept 16 körül egy hétig vérezgettem enyhén (már jópár napja véreztem mire orvoshoz fordultam és utána is tartott még kicsit) aztán látták ezt az 5.5 mm-t , spirál jó helyen.. csakhogy a menzeszemnek se híre se hamva , annyi hogy pár napja elkezdett feszülni a mellem ami esetemben jót jelenthet
okt. 4. 00:08
7/9 qborka válasza:
A spirál hormonos?Ha igen, akkor hönapokig ,akár egy évig is lehet összevisszasàg a ciklusodban. Vagy akár meg is szünteti a mensidet. Türelem kell hozzá az biztos. Kitartás!
8/9 A kérdező kommentje:
Hormonmentes
okt. 4. 07:32
9/9 anonim válasza:
Számításaim szerint 2 nap múlva lesz egy hete, hogy meg kellett volna jönnie. A nemed és az életkorod segíthet, hogy még pontosabb legyen a képletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!