Akinek 8 évesen elkezdett nőni a melle, mikor jött meg az első vérzése? Várható, h szőrösödés, fehérfolyás megindulásakor jön meg neki, vagy volt már olyan, akinek egyből ilyenkor megjött?
Én is kb 1 évre gondoltam, csak rosszul tettem fel a kérdést. Nagyobbik lányom 13, neki és nekem más volt a sorrend. Nem a mellünk kezdett el nőni, emiatt kérdem, hogy várható-e hamarosan vérzés, vagy szépen végigmegy a folyamat....??
Mert nekem először bugyi alatt lett szőr, kb. 12 évesen, utána lett fehérfolyás, és rá 1 évre vérzés, 14 évesen. Hónaljszőr meg csak ezután. A nagyobbiknak is ugyanez, még nem jött meg neki. Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy egy 8 évest hogy készítsek fel erre.
UH-ra azért vittem, mert a gyerekorvos azt mondta, ha ütés miatt lett fájdalmas és duzzadt, akkor 2-3 hét múlva el fog múlni, de ha nem múlik, akkor a nemi érés mellett lehet ciszta vagy tályog is, amit ki kell szedetni, de ezt csak UH-val lehet megállapítani. Szóval nem kell minden mondatomba belekötni, nem veszekedni jöttem ide, hanem választ kapni, ha esetleg vkinél így volt a serdülés.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!