Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek 8 évesen elkezdett...

Akinek 8 évesen elkezdett nőni a melle, mikor jött meg az első vérzése? Várható, h szőrösödés, fehérfolyás megindulásakor jön meg neki, vagy volt már olyan, akinek egyből ilyenkor megjött?

Figyelt kérdés
febr. 17. 08:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Akkor jó.
febr. 17. 11:16
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

8 évesen kezdett nőni a mellem, 10 évesen jött meg.

Szőrösödni már nem tudom, mikor kezdtem, de mire megjött, az már befejeződött.

febr. 17. 12:31
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
8 évest már egyébként is el kellene kezdeni készíteni. Én 11 évesen kezdtem menstruálni.
febr. 17. 14:26
 14/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekem 9 évesem van, egy szál kósza szőre van eddig, a cicije először 8 évesen duzzadt meg. Előbb az egyik, majd a másik. De úgy képzeld el, hogy nagyon sovány gyerek, és csak minimális "bimbóduzzanat" volt az a mellnövekedés, de később a saját példámból tudom, hogy majd jön a többi. Nálam is így volt, csak 9-10 évesen a bimbókiemelkedés, 10 évesen már szőrös voltam, de csak 14-15 évesen menstruáltam először, a mellem kb mindig változott ilyen félcentiket felemásan, iszonyú rossz érzés volt. Mivel nagyon sovány voltam, 18 körül sem volt AAs cicim se, nem volt a testemen zsír egyszerűen hozzá, elvileg ezért is menstruáltam később. Amikor anyám 16. szülinapomon felíratta a dianét(pattanásokra), akkor kezdtem hízni és lett "normális" menstruációm és eltűntek a pattanások is.
febr. 17. 16:47
 15/29 anonim ***** válasza:
Én 12 voltam, mikor elkezdett nőni a mellem... 14, mikor megjött. Mellem az kb semmi nem volt - azóta sem, pedig már 30 múltam :D
febr. 17. 16:57
 16/29 anonim ***** válasza:
65%

14es válaszomat természetesen nem önmagamnak,hanem a 4es válaszolónak írtam,aki meg van győződve róla, hogy a gyk-n minden kérdést én teszek fel.

Nem tűnt fel neki,hogy a kérdezőnek több gyereke is van, nekem meg csak 1.

Na mindegy. Csak kicsit unalmas már...

febr. 17. 17:44
 17/29 A kérdező kommentje:
17-es, én nem is értettem, hogy miért hív a 4-es picurboszinak, meg, hogy honnan veszi, hogy állandóan orvoshoz rohangálok a gyerekemmel..??? Mintha ismerne, vagy nem tudom, de akkor azt hitte, hogy vki más vagyok, vagyis te. Nekem ez az első kerdésem itt a kamaszok témakörben.
febr. 17. 19:30
 18/29 A kérdező kommentje:

15-ös, kicsit megnyugodtam, az én kislányom is nagyon sovány és csak a mellbimbója duzzadt meg. A bal.

16-os, nekem sem volt mellem sose, rossz volt kamasznak lenni, minden lánynak volt az osztályban, nekem csak egy szúnyog csípte meg a mellbimbómat, kb. 17 voltam, mire kicsit nagyobb lett. A nagyobbik lányom ezt örökölte....

febr. 17. 19:36
 19/29 anonim ***** válasza:

17es vagyok.

Én is tettem fel kérdést nemrég. Ugyanezt. A 7 éves autista kislányom cicije elkezdett nőni. Először csak a jobb. Őt is elküldte a háziorvos uh-ra. Nehogy ciszta legyen. Főleg, hogy ő egy sérült gyermek.

De én gyereknőgyógyászhoz vittem, mert akkorra (2 hét) megindult a bal cici is nőni.

Megnyugtatott az orvos, hogy teljesen normális.

Csak a háziorvos pattog még mindig, hogy hormonszintet kellene nézetni a lányomnál.

De nem nézetek én semmit.

febr. 17. 19:45
 20/29 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a háziorvos, hogy normális, az UH-on is ezt mondták, normális. Ilyen világot élünk, 8 évesen már normális, ha menstruálnak. De nekem nem az, meg ő sem hiszem, hogy értené, akárhogy készítem fel. Ő nem egy kiskamasz, ő egy kisgyerek, ezért bízom benne, hogy még nem jön meg neki mostanában....
febr. 17. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!