Akinek 8 évesen elkezdett nőni a melle, mikor jött meg az első vérzése? Várható, h szőrösödés, fehérfolyás megindulásakor jön meg neki, vagy volt már olyan, akinek egyből ilyenkor megjött?
8 évesen kezdett nőni a mellem, 10 évesen jött meg.
Szőrösödni már nem tudom, mikor kezdtem, de mire megjött, az már befejeződött.
14es válaszomat természetesen nem önmagamnak,hanem a 4es válaszolónak írtam,aki meg van győződve róla, hogy a gyk-n minden kérdést én teszek fel.
Nem tűnt fel neki,hogy a kérdezőnek több gyereke is van, nekem meg csak 1.
Na mindegy. Csak kicsit unalmas már...
15-ös, kicsit megnyugodtam, az én kislányom is nagyon sovány és csak a mellbimbója duzzadt meg. A bal.
16-os, nekem sem volt mellem sose, rossz volt kamasznak lenni, minden lánynak volt az osztályban, nekem csak egy szúnyog csípte meg a mellbimbómat, kb. 17 voltam, mire kicsit nagyobb lett. A nagyobbik lányom ezt örökölte....
17es vagyok.
Én is tettem fel kérdést nemrég. Ugyanezt. A 7 éves autista kislányom cicije elkezdett nőni. Először csak a jobb. Őt is elküldte a háziorvos uh-ra. Nehogy ciszta legyen. Főleg, hogy ő egy sérült gyermek.
De én gyereknőgyógyászhoz vittem, mert akkorra (2 hét) megindult a bal cici is nőni.
Megnyugtatott az orvos, hogy teljesen normális.
Csak a háziorvos pattog még mindig, hogy hormonszintet kellene nézetni a lányomnál.
De nem nézetek én semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!