Mit tehetnek,hogy jobb illatu legyek ott lent?
(Egyebkent nem is vagyok benne biztos,hogy egyaltalan jo kerdest teszek-e fel, vagy sem) Na szoval, megismerkedtem egy latino ferfival a kondiban. Sokat beszelgettunk, tegnap athivott magahoz borozgatni es hat eleg kozel kerultunk egymashoz. Eleg gyorsan tortenetek a dolgok…kis arcra puszikbol atmentuk szenvedelyes csokolozasba majd utana bevitt a haloszobaba. Elkezdtem hozza mocskosan beszelni, mondtam neki hogy nyaljon ki es ugy vettem eszre mintha nem annyira akarna. Megis lement es 1 perc utana abbahagyta es azt mondta hogy nem tudja tovabb folytatni mert valami “furcsa illatot erez”, es h nem megy igy.
Nem ertettem hogy lehetseges ez mivel, egeszsegesen taplalkozom, nem eszek olyan dolgokat ami kellemetlen illatuva tenne, kulon imtim mosot hasznalok, a fenekem mindig vizes torlovel torlom vagy lezuhanyozok, nem vagyok szoros. Indulas elott kb felig bedugtam az ujjam kb 10 percen keresztul is h jol kimossam :DDD olyan anyagu bugyit hasznalok ami jol szelloz, hasznalok ilyen tisztito mosot kulon a popomra ami az eldugult porusokat segit kitisztitani..
egyszeruen nem ertem mit tehetnek meg?
Mellekesen, amiutan hazaertem meg is kostoltam magam, barmennyire undoritoan hangzik valamennyi ember szamara, en semmit sem ereztem csak edes izt.
6 ferfival voltam eletem soran, ketto belole 2+ eves parkapcsolat volt es 1000x megkerdeztem toluk h jo illatom van-e, mivel en mindig ezen aggodok. Nem volt olyan, hogy budos lettem volna, csak olyan amikor az exem megkert ne zuhanyozzak kondi utan..mert szerette ha volt illata.
Lehet azert mert mas fajta feromon?!
Amugy elegge tapasztalatlannak tunt, de azt mondta mar baratnoje is volt. Hat nem tudom… a csokolozast is en iranyitottam, megmutattam neki hogy kell a csikloval jatszani es egesz vegig vigyorgott meg felnevetgerezett. De egyebkent nem fekudtunk le , nagyon kenyelmetlenul ereztem magam miutan azt mondta,nem tudja folytatni es be akarta tenni ugy h nem voltam nedves. Az a legrosszabb, hogy ekkor is nevetett egyet,lehet mert o is kenyelmetlenul erezte magat, vagy nem tudom. Utana azt mondta h nagyon fura h nem vagyok nedves, vele meg nem tortent ilyen , olyqn meg foleg h abba kellett hagyni mert valaki kenyelmetelnul erezte magat.
Na jo kibeszeltem magam, szoval szerintetek tudnek meg valamit tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!