Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az hogy a jobb...

Mitől lehet az hogy a jobb szememre homalyosabban látok mint a balra?

Figyelt kérdés

Voltam szemészeten kb 3hete akkor még nem volt ennyire homályos az orvos meg vizsgalt a tablat le olvastam az utolso 3at nem lattam kb de azt mondta az még semmi az nem vészes a jobbal kb az utolso 3-4et nem láttam

A papiromra ráirta hogy csinált pupilla tágítást stb és 20perc milva vissza mentem de semmi ilyesmi nem volt nem is cseppentett a szemembe semmit

Még ilyen éles fénybe kellet belenézni de ennyit csinált rá írta a papirra minden rendben van

Viszont azota csak romlik a jobb szemem ha lecsukom a bal oldalit a jobbra teljesen homalyosan latok tavolra el se tudok semmit olvasni közelre sem teljesen tiszta ha mind kettő nyitva van ugy jobb de ugy is érzékelem hogy a jobb gyengébb és homályosabb a látásom mint eddig

Szerintetek mitől lehet akinek van valami tapasztalata meg hallgatnám aggódom hogy rosszabb lesz de már még egyszer orvoshoz csak hónapok mulva jutok el akkora lesz kb időpont nagyon tele vannak

Addig lehet bármi baj? A bal szemem az rendben van

Aki tud segiteni előre is köszönöm

tegnap 23:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Néhány optikában ingyenesen is megmérik a szemed, ami nyilván nem olyan, mintha orvos csinálná, de ha más nem, kicsit el tudnak igazítani, tudnak tippeket adni.

Nem sérült meg, ment bele valami?

Én nem fogok tudni segíteni, így inkább csak kíváncsiságból írom ezeket a kérdéseket:

Homályosan vagy ködösen látsz?

Fényekkel (főleg este) mi a helyzet?

Ha sokáig fókuszálsz egy pontra, akkor sem lesz jobb? Fókuszváltásnál rosszabb esetleg?

Hunyorítás segít?

ma 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!