Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jobb bordaív alatt hol felbukk...

Jobb bordaív alatt hol felbukkanó, hol enyhülő tompa fájdalom epebajra utal, vagy inkább fekély?

Figyelt kérdés

Éjjel is felébredek rá, sajnos. :(

Nagyon erősen jelentkezett múlt kedden meg tegnap, azaz hétfőn. Kőztes időben nem volt feltűnő, ma sem az, de hasmenésem lett tegnap és ma estére is. A két hasmenés között volt egy normál állagú székletem is reggel.

Baràtnőm szerint 19000 forintot megérne egy magán UH. Kicsit félek. :(

dec. 10. 19:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Elvileg ovulációm is van elvileg, de az nem szokott ilyen magasan fájni. Inkább köldök vonalában.
dec. 10. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott?
dec. 10. 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam még,a mostani dokimhoz nem járhatok többet mert a munkammal nem kompatibilis az ő munkaideje. Itt választhatok valakit, aki szerdánként 16-17 órakor még van, vagy pénteken ugyanekkor. De azt hiszem találtam is egy ilyen doktornőt. :) pénteken tudok elmenni, nem tűnik akutnak mert hol van, hol nincs...
dec. 10. 20:02
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezzel először menj orvoshoz, majd megmondja mi kell, oké a hasi ultrahang, de kellene egy vérkép+vizelet labor is.
dec. 11. 07:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Ypszilon, nem vagyok hülye, tudom mi kell ide, de egy vérkép is hónapokba telik, az epebajt meg sokkal jobban latják elsőnek egy jó magan UHn. Fél éve voltam mindennemű dolgot is kikérni magánban, megerte az a 100.000 forint mert olyan dolgokat is megnéztek, amit még a sima nőgyógyász sem államiban, panasz esetén. Nem igazolt a vérvétel semmit a nőgyógyászati panaszaimra. 1 hónapja voltam nőgyógy. Hüvelyi UH-n ott sem volt semmi, enyhe pco gyanú, de szabályos peteérésem az meg volt mellette.

Ez most más jellegű panasz, el is múlt, szóval nem valami akut dolog volt. Dokihoz ettől meg elmegyek, de hónapok 1-1 vizsgálat és nem is elég korszerűek sajnos.

dec. 11. 13:50
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Senki sem mondta, hogy hülye vagy, te legalább foglalkozol vele, azt viszont nyilván nem tudhattam, hogy voltál más vizsgálatokon. Legyen akkor meg az ultrahang, megjegyzem, valóban megéri ez a pénz, csak hát valóban amit írsz, hogy államiban minden hónapok és sohasem jutsz a végére, ez olyan szemétség. Azt mondom inkább, hogy kellene egy olyan orvos, pl. egy belgyógyász, aki végigmegy minden panaszon, kizár folyamatosan betegségeket, stb., tud differenciálni, hogy egy kézben legyen az egész.
dec. 11. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Étel Igg-n is voltam, de az endokrin doki szerint ez semmit se fog megoldani diétával, menjek belgyógyászatra. Sajna akkor arra nem volt pénzem. Most lenne, de elsőnek legyen meg az UH. Tolódott a dolog, hetfő este tudnék elmenni, vagy kedden... de akkor tuti! Ha nem làtnak semmit, akkor irány a belgyógyászat. Februárban visszamegyek vervételre. Vérszegény lettem, szeden a vasat, jobban vagyok! Nem szédülök, nem vagyok annyira fáradt se, mint akkor. Szóval volt értelme annak nagyoon. :)

Szülést már nem fizetnék magánban... inkább költeném egy profi babakocsira, vagy ágyra xD

De még egy pár évig ez nem aktuális.

dec. 11. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!