Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy eddig...

ZSANIKA39 kérdése:

Miért van az, hogy eddig menstruáció alatt mindig görcsöltem, most pedig egyre kevesebbszer?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom pár évvel ezelőtt azt mondta hogy vannak cisztáim, de azt tanácsolta nem kell vele semmit se csinálni majd kifakadnak. Kb 1-1,5 évvel ezelőtti nőgyógyászati vizsgálataimnál azt mondta a cisztáknak már nyoma sincsen. Még utána mindig görcsöltem mensi idő alatt, mostmár kb fél éve egyre ritkább.

(Soha nem szedtem fogamzàsgátlót, vagy bármi egyebet sem használtam soha.)

Lehetséges, hogy a ciszták miatt, vagy valami más dolog áll a háttérben ami megszűntette a fájdalmam?

Bárhol kerestem ilyesfajta kérdésekre választ nem kaptam.

23/L

tegnap 21:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az életmód sokat számít egy ember biológiai működésében, mégsem beszélünk róla semmit.... A PCOS-t befolyásolja hogy hogy kajálsz, hogy élsz, mennyit sportolsz, vékony vagy-e, stresszmentes vagy e. Ezeket vedd számításba. Továbbá a testünk változik, nem leszel mindig 15 éves. Nem egészen értem, hogy az a ciszta, ami a leírásod szerint már nincs, mit szüntetett volna meg :D
tegnap 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!