Pisilés utáni hasfájás miért?
Az a problémám, hogy pisilés után gyakran (ha sokáig visszatartom) erőteljesen elkezd görcsölni a méhem/hólyagom, nem tudom...alhasam. 23 éves lány vagyok, évek óta fennáll ez a dolog, és nem tudom, hogy elmenjek-e orvoshoz vele vagy ez normális? Már eléggé aggaszt, mert van, hogy pisilés közben is fáj az alhasam és alig bírok felállni utána! Tudom, hogy nem tesz jót órákig visszatartani a vizeletet de sajnos van, hogy úgy belefeledkezem a munkába vagy más teendőkbe, hogy nem megyek el pisilni és ilyenkor elmúlik az inger aztán eszembe jut, hogy kellett volna menni. A fájdalom kb 10 percen belül mérséklődik majd elmúlik de addig elég kellemetlen. Reggel is szokott ez jelentkezni, gondolom mert akkor is órákig nem pisilek előtte.
Van valamilyen betegség, aminek ez a jele lehet, vagy csak "megterhelődik" a húgyhólyag és emiatt görcsöl? Aggódjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!