Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisilés utáni hasfájás miért?

Pisilés utáni hasfájás miért?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy pisilés után gyakran (ha sokáig visszatartom) erőteljesen elkezd görcsölni a méhem/hólyagom, nem tudom...alhasam. 23 éves lány vagyok, évek óta fennáll ez a dolog, és nem tudom, hogy elmenjek-e orvoshoz vele vagy ez normális? Már eléggé aggaszt, mert van, hogy pisilés közben is fáj az alhasam és alig bírok felállni utána! Tudom, hogy nem tesz jót órákig visszatartani a vizeletet de sajnos van, hogy úgy belefeledkezem a munkába vagy más teendőkbe, hogy nem megyek el pisilni és ilyenkor elmúlik az inger aztán eszembe jut, hogy kellett volna menni. A fájdalom kb 10 percen belül mérséklődik majd elmúlik de addig elég kellemetlen. Reggel is szokott ez jelentkezni, gondolom mert akkor is órákig nem pisilek előtte.

Van valamilyen betegség, aminek ez a jele lehet, vagy csak "megterhelődik" a húgyhólyag és emiatt görcsöl? Aggódjak?

dec. 1. 20:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és elvileg nincs semmilyen női betegségem, nemrég voltam nőgyógyásznál általános vizsgálaton, de nem is élek nemi életet úgyhogy nem fertőzés vagy ilyesmi hanem lehet, hogy a hólyagommal van valami...
dec. 1. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg a végletekig tartogatod, akkor valóban fájhat attól. Velem is előfordult már ilyen. Nem kellemes érzés az biztos. Ismerősi körben is mesélték már többen, hogy jártak így szóval normális. Viszont inkább pisilj időben, hogy ezt elkerüld.
dec. 1. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem normális. Orvos. Kezdve nőgyógyásszal aki ideálisan elkuld hasi uh-ra
dec. 1. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Menj el urológushoz - ez alap kellene legyen egy évek óta fenálló probléma esetén.
dec. 3. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben! köszi a válaszokat
dec. 7. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!