Pisilés után (néha csak úgy spontán is) fáj alul, oldalt a hasam a petefészek környékén. Mitől lehet?
Tudom, hogy van már ezer ilyen kérdés, de a válaszok mindig az ok, hogy "menj el orvoshoz". Én voltam már Nőgyógyásznál, azt mondta nem lát semmit, menjek el urológushoz. Urológián azt mondták, hogy semmi urológiai problémám nincs, menjek vissza az orvoshoz. Sex közben szokott fájni a hasam. Ötlet, vagy valami házipraktika? Orvosok nem adtak semmit és nem is ajánlottak semmit, hisz nem találtak betegnek.
(nőgyógyász azt mondta, hogy lehet pszichés... ez kizárt)
Szerintem meg ultrahangra menj el. És ott mondd el pontosan, hogy hol és mikor fáj.
És azt a területet jobban meg fogja nézni az orvos.
Ultrahangot csinaltak nogyogyaszaton es urologian is es semmi...
Utolso: mit kaptal ra? Antibiotikumot?
1 vagyok.
Először nekem sem láttak semmit. Sem a normál hasi ultrahangon sem a nőgyógyászatin, de erősködtem, hogy nézzék meg. Aztán mégiscsak ott volt, majd pedig eltűnt az a valami. Ezek után még 3x nézték meg.
Hol ott volt, hol nem.
Engem megműtöttek, és egy 15cm-es valamit szedtek ki. Na?
"Nekem mindegy hogy nalad mit latnak es mit nem" valaszom erre. OK!
Masodik: ha esetleg van valami akkor megirnad leci? Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!