Fehér darabos hüvelyvàladék. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Legfőképp vizeléskor fehér csomós,tojásfehérje szerű hüvelyvàladék ürül ki belőlem. Àllaga olyan,mint menstruàciókor az alvadt vér darabok,csak fehér. Szaga édeskés.
Soha nem tapasztaltam még ilyesmit. Alhasi fájdalmam van,gyakori vizelés,de nem csíp,lehet ez mégis hólyaghurut?
Holnap megyek nőgyógyàszhoz,de addig érdekelne,hogy tapasztaltatok e ilyesmit,félek hogy mi lehet ez
dec. 8. 20:49
1/8 A kérdező kommentje:
Csináltam otthoni felfázásos tesztet,de aszerint minden rendben
dec. 8. 20:50
3/8 anonim válasza:
Lehet akár ovuláció miatt is. Azért ha kóros akkor van más tünet is. Kellemetlen szag, viszketés, fájdalom stb.
Nagy baj szerintem nincs, de majd holnap a doki megmondja. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem csak az ovu idejében jelentkezett,hanem már egy ideje ez van:( derekam is fájt
dec. 8. 21:11
5/8 anonim válasza:
Akkor lehet kaptál egy gyulladást. Kapsz gyógyszert és elmúlik. Ne parázz. :)
6/8 anonim válasza:
Ha nincs viszketés, kipirosodás nem hiszem, hogy gomba. Szerintem is valami gyulladás lehet. Nőgyógyász mindenképp. Ír fel gyógyszert helyrejössz.😊
7/8 anonim válasza:
Egy enyhe felfázás okozta gyulladás lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Az orvos az ultrahangon szemcsés vizeletet látott,úgyhogy ez okozhatja
tegnapelőtt 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!