Ha kimarad a verzesem ,terhesség kizárva egyből gyanithatom a petefészek rákot?
Gyaníthatod, de nincs értelme.
A vitaminhiány, az alultápláltság, a betegség (nem helyi! Hanem akár egy durvább megfázás, influenza), és önmagában a stressz is képes ilyenre.
Ez a "kimaradt" mit jelent? Mikor kellett volna megjönnie, mennyi idő telt el? Mert kimaradásról akkor beszélünk, ha megjön júniusban, aztán júliusban nem, de augusztusban meg megint - akkor kimaradt egy. De csak azért, mert pl pár napja meg kellett volna jönnie, az nem kimaradás, hanem csak késés.
Nekem egy vacakabb megfázásnál több, mint 2 hetet késett. Az egyik covid oltás után is késett több mint 2 hetet, pedig az enyém olyan pontos szokott lenni, hogy naptárat lehetne írni hozzá. Amikor nagyon stresszes időszakom volt, napokat tudott késni miatta.
Szóval nem, a rák kb az utolsó a sorban, és majdnem biztos, hogy annak lennének egyéb tünetei is. Ettől persze nyugodtan menj el orvoshoz, mert legalább megnyugszol.
Én hamarabb gondolnék cisztára, miómára, vagy másra.
De az is lehet, hogy csak úgy kimaradt. Nem vagyunk gépek.
Ne izgulj, majd az orvosnál kiderül. Biztosan nem lesz semmi komoly.
"a tünetek alapjan ezt a betegséget talalátam"
Dr. Google szerint ha köhögsz, akkor tüdőrákod van, ha kinyomod az álladon a pattanást, akkor agyhártya-gyullagást kapsz, ha fáradt vagy, akkor rákos vagy, ha sötét a székleted, akkor vastagbélrákod van...
Egyszerűen csak késik a stressz miatt, vagy volt egy plusz peteérésed, vagy csak szokatlanul sokáig termelt progeszteront a sárgatest.
Szerintem nincs olyan nő akinek sose maradt volna ki egy hónapban valamiért a menszesze az élete során.
Eszembe nem jutna ebből az egy "tünetből" rákra gondolni.
9 nap miatt nem aggódnék, főleg ha stresszes is voltál az utóbbi időben. Egy egyszerű nátha is képes bekavarni.
Tünetekre sose keresünk rá interneten, mindig az jön ki a végén, hogy temetheted magad. Én is ezt csináltam, nem szabad mert csak mégjobban stresszelsz.
Ha úgy érzed menj el orvoshoz, megvizsgál, de 100%, hogy nem fog semmi bajt sem találni.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!