Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha kimarad a verzesem ,terhess...

Ha kimarad a verzesem ,terhesség kizárva egyből gyanithatom a petefészek rákot?

Figyelt kérdés
8honapja voltam nogyogyasznal es citologian ,ultrahang is volt azt mondta minden rendben viszont most kimaradt a mensim, stresszes idoszakom van de sose volt meg ilyen, fáj a hasam ezert a tünetek alapjan ezt a betegséget talalátam nagyon félek, megysk orvoshoz de félek
tegnap 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Gyaníthatod, de nincs értelme.

A vitaminhiány, az alultápláltság, a betegség (nem helyi! Hanem akár egy durvább megfázás, influenza), és önmagában a stressz is képes ilyenre.

Ez a "kimaradt" mit jelent? Mikor kellett volna megjönnie, mennyi idő telt el? Mert kimaradásról akkor beszélünk, ha megjön júniusban, aztán júliusban nem, de augusztusban meg megint - akkor kimaradt egy. De csak azért, mert pl pár napja meg kellett volna jönnie, az nem kimaradás, hanem csak késés.

Nekem egy vacakabb megfázásnál több, mint 2 hetet késett. Az egyik covid oltás után is késett több mint 2 hetet, pedig az enyém olyan pontos szokott lenni, hogy naptárat lehetne írni hozzá. Amikor nagyon stresszes időszakom volt, napokat tudott késni miatta.

Szóval nem, a rák kb az utolsó a sorban, és majdnem biztos, hogy annak lennének egyéb tünetei is. Ettől persze nyugodtan menj el orvoshoz, mert legalább megnyugszol.

tegnap 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Én hamarabb gondolnék cisztára, miómára, vagy másra.

De az is lehet, hogy csak úgy kimaradt. Nem vagyunk gépek.

Ne izgulj, majd az orvosnál kiderül. Biztosan nem lesz semmi komoly.

tegnap 12:08
 3/9 A kérdező kommentje:
9napja kellett volna csak eddig sose volt ilyen ,hasam faj par napja de a cicim nem es az is szokott…
tegnap 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Ne gondolj azonnal a legrosszabbra. Sok más oka is lehet. Orvost keress fel.
tegnap 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"a tünetek alapjan ezt a betegséget talalátam"

Dr. Google szerint ha köhögsz, akkor tüdőrákod van, ha kinyomod az álladon a pattanást, akkor agyhártya-gyullagást kapsz, ha fáradt vagy, akkor rákos vagy, ha sötét a székleted, akkor vastagbélrákod van...

Egyszerűen csak késik a stressz miatt, vagy volt egy plusz peteérésed, vagy csak szokatlanul sokáig termelt progeszteront a sárgatest.

tegnap 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nincs olyan nő akinek sose maradt volna ki egy hónapban valamiért a menszesze az élete során.

Eszembe nem jutna ebből az egy "tünetből" rákra gondolni.

tegnap 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem kimaradás, csak késés. 9 nap az kb semmi, vizsgaidőszakban ennél rosszabb is előfordul.
tegnap 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

9 nap miatt nem aggódnék, főleg ha stresszes is voltál az utóbbi időben. Egy egyszerű nátha is képes bekavarni.

Tünetekre sose keresünk rá interneten, mindig az jön ki a végén, hogy temetheted magad. Én is ezt csináltam, nem szabad mert csak mégjobban stresszelsz.

Ha úgy érzed menj el orvoshoz, megvizsgál, de 100%, hogy nem fog semmi bajt sem találni.🙂

tegnap 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
Ez semmi, ne stresszeld magad ilyen hülyeségekkel. Ehhez orvos sem kell.
tegnap 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!