52éves vagyok nőgyógyászat voltam és petefészekben 24mm meg 18mm tűsző van mit jelent mit tegyek?
Figyelt kérdés
dec. 5. 18:08
2/4 anonim válasza:
Nehéz elképzelni, hogy az orvos nem mondott semmit.
3/4 anonim válasza:
Klimaxolsz amúgy már, bocsánat a kerdésért? Ez két érő sárgatest is lehet, ami hormoningadozás miatt akár normális is lehet. Nekem is ovukor volt vizsgálatom, 2,4 cm-rel volt nagyobb az egyik petefészek, sima ovulációnak mondta, éreztem is, hogy egy ekkora is mennyire tud feszíteni, szur, amikor reped minden hónapban. Persze lehet nálad nem az van, de én azt hittem 52 évesen ennyire ismeri az ember a tüszőérés folyamatát, hogy ha nincs gond, okés ez a méret, persze hogy nem mond rá az orvos semmit.
A kisebbik sanszosan nem fog éretten megrepedni, viszont így valószínűleg lesz menzeszed ebben a hónapban is.
4/4 anonim válasza:
Azért kérdezz rá! Mondjuk az elkerülte figyelmem, hogy 1 fészekben van 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!