Szoptatás idején menstruáló anyukák, járt már így valaki közületek?
Szülést követő első hónapban egyből menstruáltam, majd rákövetkező hónapban nem, a harmadik hónaptól kezdve azonban szintén volt mensim és onnantól kezdve minden hónapban van - egészen mostanáig. Mert most mintha kimaradt volna.
De furcsa módon a mensi előtti tejlecsökkenés jelentkezett! És amikor kb. vége kellett volna, hogy legyen a mensimnek, ugyanúgy visszaállt a tejem mennyisége, mintha menstuáltam volna!
Volt "mindjárt megjön érzésem" is, a szokásos görcsök (mindig van görcsölésem, premenstruációs tünetem), de vérzés nem!
Nőgyógyász nem tűnt aggódónak, azt mondta, meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Viszont azt nem mondta, hogy látna bárhol beágyazódott vagy be nem ágyazódott petét, pedig hüvelyi UH-val vizsgált. Elvileg akkor kellett volna látnia, nem? Hüvelyi UH-nál gondolom a monitor nemcsak a méhet mutatja, hanem a petefészkeket, petevezetőket is, nem?
Egyszerűen nem tudom, mi ez most? Nem volt peteérésem, emiatt kimaradt volna a menstruációm is? Vagy szoptatás alatt még annyi hormonális hatás éri az embert, hogy normálisnak mondható, ha hébe-hóba kimarad a vérzés? Vagy elhúzódhatott volna valami miatt az ovulációm, így még csak ezután várható a menstruációm megjötte?
Csináltam pár tesztet, de mind negatív, meg amilyen ritkán és "hatástalanul" voltunk együtt párommal mostanában, ebből szinte fixre mondható, hogy gyermek nem foganhatott, tehát terhességet kizárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!