Barátnőmmel több mint 3 éve élünk szexuális életet, óvszer nélkül. De egy ideje nincs túl jó illata odalent, és sokkal több fehér folyása is van mint eddig. Akkor is ha nem ovulál. Mi okozhatja, lehet ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Szerinte én vagyok túl ph-s alul és ez hat ki az ő nemiszervére de ha sokáig nem csináljuk is ugyanaz a szag vár odalent. Nőgyógyásznál is
volt, makk egészségesnek állapította meg. Örjöngők és nemibetegség, "félrelépett az egyik fél" hívők kíméljenek!
tegnapelőtt 20:31
1/7 anonim válasza:
Mennyi az,az egy ideje ?
Én mégis csak a ph felborulására gyanakodnék.
2/7 anonim válasza:
Mit használtok tisztálkodásra odalent? Pamut alsóneműt hordtok? Mosópor, öblítő, ami irritálhat? Más tünet nincs?
Viszketés, bőrpír, ilyesmi...?
3/7 anonim válasza:
Bakteriális fertőzés lehet. Használjon ph helyre állított.
Canesbalance hüvelygél az jó, rossmanban lehet venni.
4/7 anonim válasza:
Felborulhatott esetleg a hüvely baktériumflórája. Akár antibiotikum szedéstől is lehet ilyen. Azt kellene helyreállítani. Lehet kapni intim zuhanyt és hozzá tejsavtartalmú tablettát -ártani biztos nem fog, használni valószínűleg igen.
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Ez hülyeség amit a partnered mond, de próbáljátok ki amiket fentebb írtak, vagy menjetek el mindketten orvoshoz.
6/7 A kérdező kommentje:
Van intim mosakodója ami ph visszaállító de nem igazán működik. De köszi a tippeket, ezeknek is utána járunk!
tegnap 07:18
7/7 anonim válasza:
Azt kívülröl használja. Próbáljátok ki tényleg valamelyik erre alkalmas hüvelykúpot vagy hüvelykrémet. Ha az orvos nem látott semmi kórosat, szerintem biztos hogy ez lesz a ludas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!