Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez aktus után?

Mi lehet ez aktus után?

Figyelt kérdés
Kb 2 órája volt aktus a baratommal ,náluk kicsit megtorolgettem magam mert úgy volt hogy hamar haza erek és gyors fürdők ,viszont nem tudtam hamarabb haza jönni pár dolog vegett,de most hogy haza jöttem ilyen barna folyas volt a bugyimon de picit sűrűbb krémes ha fogalmazhatok így,nem tudom mit ez? Mikor meg töröltem magam halványabb volt a barnazas
tegnap 19:27
A kérdező szavazást indított:
Aktus után
Aktus
Barnázás
Mi lehet ez
3 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit felsértett.
tegnap 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges ,picit aggódók,december 28an vesztettem el a szuzessegem és most volt a második aktus ,és vereztem is ez normális ?
tegnap 19:32
 3/9 anonim válasza:
100%

Mik ezek a választási lehetőségek? Semmi értelmük :D

Szerintem is csak felsértett. Durva volt? Ha máskor nem volt ilyened valszeg egy kis vér punci nedvvel keveredve

tegnap 19:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Nemreg veszítettem el a szuzessegem nyilván nem volt ilyen velem meg azért kérdeztem
tegnap 19:34
 5/9 anonim válasza:
77%

Ja akkor lehet maradt még valami a szűzhártyádból ami vérezhetett. Teljesen normális.

Amikor nekem elszakadt a szűzhártyám azthittem pont megjött, annyira vérzett (bár nekem maszti során volt)

tegnap 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
Fúj... éppen melegszendvicset eszek...
tegnap 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Te bajod hogy ilyenkor ilyen kérdéseket nézel,jó étvágyat😐👍🏻
tegnap 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod. Ez tök normális. Előfordul. Aggodalomra semmi ok.

28N

ma 06:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, semmi gond :)
ma 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!