Mi lehet ez az állandó puffadás?
3hónapja küzdök alhasi tompa nyomó fájdalommal,az utóbbi 1hónapban nagyon hangos lett a bélmozgásom,állandóan pukkanó hangokat ad ki a hasam,és morog
Egész nap puffadok,reggel is még mielőtt ettem volna valamit
Az étvágyam nem változott,inkább csak már nem merek enni a puffadás miatt
Fáradékony vagyok,gyakran járok pisilni,hányingerem is volt,gyengébb volt a menstruàcióm az utóbbi 3hónapban
Nagyon meg vagyok ijedve,hogy mi lehet ez
A nőgyógyász illetve a hcg vérvétel kizárta a terhességet
Viszont akkor mi ez az állandó puffadás,mintha a méhem is puffadt lenne,pedig a nőgyógyász normálisnak látta,illetve a méhnyálkahártya is levált a gyenge menstruáció ellenére (2mm volt most mensi után)
Köszönöm:) neked is jobbulást!
Egyébként annyira fura érzés,esküszöm olyan mintha lenne valami a hasamban,ezért is gyanakodtam terhességre meg persze a többi tünet miatt is,de ezt az orvos kizàrta (12hetes lennék már) szóval gondolom ezt már tutira látta volna,meg a hcg vérvétel eredménye is <2 IU/L lett
24,nem szedek semmilyen gyógyszert
Mindent eszek,és rendszeresen sportolok
Ami miatt furcsa ez a fájdalom vagy inkább diszkomfortos érzés,hogy már állandóan jelen van,nem csak étkezések után,reggel is mielőtt ettem volna
Mintha a méhem duzzadt volna meg
Hangos a bélmozgásom is
Most elkezdtem probiotikumot szedni,azóta picit halkabb lett
De annyira tartok,hogy terhesség van a dologban,pedig a vérvétel valoszinuleg mar kimutatta volna,illetve az orvos is latott volna màr egy 12hetes terhességet
Pedig úgy tudom leírni legjobban,amit érzek,mintha lenne valami a hasamban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!