Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez az állandó puffadás?

Mi lehet ez az állandó puffadás?

Figyelt kérdés

3hónapja küzdök alhasi tompa nyomó fájdalommal,az utóbbi 1hónapban nagyon hangos lett a bélmozgásom,állandóan pukkanó hangokat ad ki a hasam,és morog

Egész nap puffadok,reggel is még mielőtt ettem volna valamit

Az étvágyam nem változott,inkább csak már nem merek enni a puffadás miatt

Fáradékony vagyok,gyakran járok pisilni,hányingerem is volt,gyengébb volt a menstruàcióm az utóbbi 3hónapban

Nagyon meg vagyok ijedve,hogy mi lehet ez

A nőgyógyász illetve a hcg vérvétel kizárta a terhességet

Viszont akkor mi ez az állandó puffadás,mintha a méhem is puffadt lenne,pedig a nőgyógyász normálisnak látta,illetve a méhnyálkahártya is levált a gyenge menstruáció ellenére (2mm volt most mensi után)

dec. 29. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért drukkolok, hátha neked elmúlik!🙂
dec. 29. 16:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) neked is jobbulást!

Egyébként annyira fura érzés,esküszöm olyan mintha lenne valami a hasamban,ezért is gyanakodtam terhességre meg persze a többi tünet miatt is,de ezt az orvos kizàrta (12hetes lennék már) szóval gondolom ezt már tutira látta volna,meg a hcg vérvétel eredménye is <2 IU/L lett

dec. 29. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, milyen gyógyszereket szedsz? Étrenddel mi újság? Sportolsz?
dec. 29. 20:29
 14/17 A kérdező kommentje:

24,nem szedek semmilyen gyógyszert

Mindent eszek,és rendszeresen sportolok

Ami miatt furcsa ez a fájdalom vagy inkább diszkomfortos érzés,hogy már állandóan jelen van,nem csak étkezések után,reggel is mielőtt ettem volna

Mintha a méhem duzzadt volna meg

Hangos a bélmozgásom is

Most elkezdtem probiotikumot szedni,azóta picit halkabb lett

De annyira tartok,hogy terhesség van a dologban,pedig a vérvétel valoszinuleg mar kimutatta volna,illetve az orvos is latott volna màr egy 12hetes terhességet

Pedig úgy tudom leírni legjobban,amit érzek,mintha lenne valami a hasamban

dec. 31. 09:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha probiotikumtól jobb, akkor egyél mellé fermentált ételeket is, azok is jót tesznek a bélflórának.
dec. 31. 09:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak a bélmozgások lesz halkabb tőle,de a furcsa érzés megmarad
dec. 31. 10:12
 17/17 A kérdező kommentje:
De köszönöm a tippet! Kipróbálom
dec. 31. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!