Állandó telítettség érzés van a gyomromban napok óta. Már enni is alig bírok. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Mitől lehet?
Napok óta puffadt a hasam.
Ha eszek valamit, már a felénél úgy érzem hogy tele vagyok.
Szénsavas üdítőkből max 1 decit bírok meginni,pedig mindenem a kóla és az energiaital.
Most mégsem megy az ivásuk.
Reggelente 3-4 alkalommal nagy vécézek, pedig ez nem volt nagyon jellemző rám.
Rengeteg a stressz mostanában az életemben, nemtudom hogy közrejátszhat e a tünetekben.
Ráadásul néhány napja kibírhatatlan hátfájással küzdök,amire nem nagyon hatnak a gyógyszerek.
Lehet hogy ez is oka a hasi problémáimnak,de nemtudok semmi biztosat.
Egyenlőre a hátfájást kezelik,a puffadásról pedig elfelejtettem szólni a háziorvosnak.
Biztos hogy valami gond van,mert én jó evő voltam eddig,most meg alig megy le valami.
#1 Köszi a tippet szólok az orvosnak.
#2 Már egy hete elmúlt a menzeszem, tehát sajnos nem az okozza.
Az volt a vicces, hogy semmilyen, epéhez általában köthető tünet nem volt. Telítettségérzés, hátfájdalom, puffadás, rexlux-szerű tünetek is. Gyakori nagydolog, hirtelen néha. És mint utólag kiderült: a fejfájásom is amiatt volt, valamit csalánkiütésszerű tünetek az arcon is.
Alvó kövek voltak, csak áttételesen jeleztek. Megműttettem magam, és elmúlt minden, mintha elvágták volna. Ezért érdemes megcsináltatnia hasi uh-t, speciálisan epehólyagra.
Már egy hete nem ittam egyiket sem.
Meglepő módon nem is igazán hiányoznak.
Viszont a hasi gondjaim továbbra sem múltak el.
Az orvos szerint lehet hogy a gyógyszerek okozzák, amiket a fájós hátamra szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!