Mi lehet a baj? Kérem segítsen, akinek volt hasonló vagy tudja, hogy mi lehet a probléma!
Amióta elmúlt az utolsó mensim nagyon sok pattanás lett az arcomon,de még ott is ahol eddig egyáltalán nem volt (homlok). Semmiben nem változtattam,ugyanazt eszem és ugyanannyit amennyit eddig is. Fogalmam sincs,hogy miért lehet ez és nagyon aggódom. Mit próbál jelezni a szervezetem? Esetleg vitaminhiány ,vagy mi más lehet?
(Nem tudom,hogy ez számít-e,de azt még hozzátenném,hogy az utolsó mensikor nagyon véreztem.)
Hormonok...
Amit tudsz tenni, hogy elkezdesz fogamzásgátlot szedni.
Ès minden pattanás elleni csodaszert kiprobálsz.
Hiába vagy 21, a hormonok változása nemcsak a tiniket érinti, minden mensi előtt változásokon megy keresztül a szervezet.
Ha nagyon fájdalmas a menstruáció és nagyon sok a vér, akkor az utalhat valamilyen problémára, pl. ciszta, mióma, endometriózis. Ezek általában csökkent progeszteron szinttel és megnövekedett ösztrogén szinttel járnak, így ez okozhat túlzott pattanásosodást is.
5: UH-os vizsgálat is volt?
És mennyire fáj? Csak kellemetlen és tudsz mindent csinálni, hat a gyógyszer?
Nekem volt ilyen és akkor volt, hogy az ágyból nem tudtam kikelni, és hiába vettem be fájdalomcsillapítót. Ha neked is ennyire durva, akkor érdemes másik orvoshoz is elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!