Mi lehet ez az állandó puffadás?
3hónapja küzdök alhasi tompa nyomó fájdalommal,az utóbbi 1hónapban nagyon hangos lett a bélmozgásom,állandóan pukkanó hangokat ad ki a hasam,és morog
Egész nap puffadok,reggel is még mielőtt ettem volna valamit
Az étvágyam nem változott,inkább csak már nem merek enni a puffadás miatt
Fáradékony vagyok,gyakran járok pisilni,hányingerem is volt,gyengébb volt a menstruàcióm az utóbbi 3hónapban
Nagyon meg vagyok ijedve,hogy mi lehet ez
A nőgyógyász illetve a hcg vérvétel kizárta a terhességet
Viszont akkor mi ez az állandó puffadás,mintha a méhem is puffadt lenne,pedig a nőgyógyász normálisnak látta,illetve a méhnyálkahártya is levált a gyenge menstruáció ellenére (2mm volt most mensi után)
Hormonjaidat (nem csak nőiket) is megvizsgálták? Mert ugye gyenge menzeszed van.
Ill. allergia is lehet gond, olvastam, hogy valakinek a gluténérzékenysége okozta a vetéléseit és problémáit, mert nem szívódtak fel megfelelően a tápanyagok, meg folyamatos gyulladása volt.
Pajzsmirigyet nézték,az rendben volt
Következő ciklusban megyek majd ismét hormonpanelre,akkor megint néznek mindent
Én is erre gondoltam,nàlam sem láttak szervi problémát
Hogy enyhíted a tüneteket?
Annyira furcsa,hogy egyik napról a másikra jelentkezett
5ös vagyok
Nekem is minden előjel nélkül jelentkezett kb 5 éve.
Eleinte az tűnt fel, hogy úgy éreztem, nagyon feszíti vmi a beleket, de nem tud kijönni, pl nem tudtam kipukizni...
Aztán nálam főleg a napi 5-7 nagywczés, hasmorgás, puffadás, néha kicsit jobb, sokszor rosszabb.
Amikor fel vagyok fújódva, többször kell pisilnem. Az orvos szerint a két dolog nem függ össze...
Mindenféle tîpusú élelmiszernél figyeltem magam, a nyers és főtt hagymánál/fokhagymánál nagyon durva puffadás, hasmenés következik.
De összességében bármit eszem, nagyon valószínű, hogy nem sokra rá, puffadás és mennem kell wc-re... nagyon kellemetlen ez az egész.
Sajnálom:( ez szörnyen hangzik
Nálam is akkor valami ilyesmi lehet a dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!