Állandó puffadás?
Figyelt kérdés
Nem vagyok semmire érzékeny (volt vérvétel mindenre), ultrahang is volt, tényleg semmi.
De már 3 hónapja folyamatosan puffadok, legalul nagy pukkadások történnek, és fáj is iszonyatosan. Három hónapja már úgy nézek ki, mint egy terhes nő. Nem eszem egészségtelen kaját, nem is táplálom alul magam. Egy héten 4x edzek.
A menzeszem nem jó, már 2 hónapja nem jött meg, eddig is rendszertelen volt.
Már nagyon kellemetlen, tönkreteszi a mindennapjaimat, nem tudok rendesen felöltözni, nem tudok tőle legtöbbször mozogni sem.
2021. márc. 16. 16:14
2/4 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy étkezés után 45 percen belül puffadsz-e, vagy utána.
3/4 A kérdező kommentje:
nem szedek, és legtöbbször délután jön, 2-3 órára ebéd után
már kajaügyileg is mindent próbáltam, annak ellenére, hogy tényleg semmire nem vagyok érzékeny vérkép szerint
2021. márc. 17. 11:28
4/4 anonim válasza:
Ha 2-3 órára ebéd után kezdődik, az vastagbél érintettségre utal. Én egy Helicobacter teszttel indítanék, s ha az nem hoz eredményt, kutakodnék tovább. Mindazonáltal lehet az egész a gyenge/kevés gyomorsav, vagy emésztőenzim következménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!