Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hónapok óta fennálló huvelygom...

Hónapok óta fennálló huvelygomba lehetséges?

Figyelt kérdés
kb nyár eleje ota kuzdok huvelygombaval , van rá krémem ami nemigazán használ, voltam vele orvosnál is de mivel nem multam el 18 igy nem latott el, azota elmulik par napra majd visszajon , altalaban a huvelybemenettel volt probléma , de mostanába már a szemerem ajkak kezdenek el viszketni es utana nagyon durvan felduzzadni vakarásra + vizeléskor eszmeletlenul csip ,meg viz hatására is borzalmasan fáj. mi a teendom ilyenkor? orvos nem lát el 17 vagyok. gyogyszerek nem segitenek.. mar nagyon szenvedek😞

dec. 22. 05:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
Felesleges veszekedni vele,csak egy szerencsetlen troll!
dec. 22. 18:01
 12/16 anonim válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1138..

Érdekes 15 éveseket is fogadnak..

Sztem téged azért nem fogadnak, mert kisfiu vagy!

A sajgo segglukaddal inkabb keress proktologust

dec. 22. 18:09
 13/16 A kérdező kommentje:
ebben a kerdesben lassan 18 volt az illeto ,milyen 15?:D es igen o is gyermeknogyogyasznal volt ahogy olvasod ,NEM nogyogyasznal. nogyogyasz azert nem fogadott megegyszer leirom,mert 18 alatt vagyok es gondviselo alairasa szukseges kivizsgalasra ,de ez nalam nem lehetseges ,mivel nem jelennek meg. azt mondta az orvos ,hogyha igy hozzam nyul oket fogjak megbuntetni es kirugni,ezert nem latnak el. megegyszer leirom, TANACSOT kertem nem kiosztast amit meg csak kepesek se vagytok normalisan!:)
dec. 22. 18:14
 14/16 anonim válasza:

A válaszok közt írják,hogy őket 15 évesen is fogadják, értő olvasás!

Ez látom nem megy,de ha ezt szóvá tesszük azt te sértésnek veszed...

dec. 22. 18:16
 15/16 A kérdező kommentje:
oke akkor menj szepen vissza az idobe es kerdezd meg te is megegyszer hogy miert nem latott el engem a nogyogyasz , es miert allitotta azt ,hogyha hozzam er o kapja a buntetest es ot fogjak kirugni .koszi!!
dec. 22. 18:22
 16/16 anonim válasza:

Eloszor is amikor mar elvesztetted a szuzesseged mehetsz felnott nogyogyaszhoz(kell is az elso utan)es mar meg is vizsgalhat de sajnos 18ig szülővel kell menni.

Ne húzd máskor ilyen sokáig,mert tudom milyen rossz es nem tesz jot a szervezetnek,rengetegszer volt gombam es rengetegszer ki is ujult hiaba mosom magam intimmel szex elott utan akkor is sajnos hajlamos vagyok ra,probald ki a gynophillius hüvelykúpot (gombaolo,es melle helyreallitja a huvelyflorad hogy ne ujulhasson ki),melle pedig kenheted canesten kremmel,mindkettot patikaban be tudod szerezni nem venykoteles,az elso draga sajnos de sok van benne es nekem bevalt a sokadik gomba utan is.Ilyen termeszetes modszerek sosem valltak be,antibiotikim kuranal is elojon mert kioli az antibio a huvelyflorat.Jobbulast kivanok,es remelem minnel hamarabb rendbe jossz,addig is zuhanyozz tobbet es ejjel aludj bugyi nelkul ha tudsz,vagy valtsd sokszor!

dec. 26. 07:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!