Hónapok óta fennálló huvelygomba lehetséges?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1138..
Érdekes 15 éveseket is fogadnak..
Sztem téged azért nem fogadnak, mert kisfiu vagy!
A sajgo segglukaddal inkabb keress proktologust
A válaszok közt írják,hogy őket 15 évesen is fogadják, értő olvasás!
Ez látom nem megy,de ha ezt szóvá tesszük azt te sértésnek veszed...
Eloszor is amikor mar elvesztetted a szuzesseged mehetsz felnott nogyogyaszhoz(kell is az elso utan)es mar meg is vizsgalhat de sajnos 18ig szülővel kell menni.
Ne húzd máskor ilyen sokáig,mert tudom milyen rossz es nem tesz jot a szervezetnek,rengetegszer volt gombam es rengetegszer ki is ujult hiaba mosom magam intimmel szex elott utan akkor is sajnos hajlamos vagyok ra,probald ki a gynophillius hüvelykúpot (gombaolo,es melle helyreallitja a huvelyflorad hogy ne ujulhasson ki),melle pedig kenheted canesten kremmel,mindkettot patikaban be tudod szerezni nem venykoteles,az elso draga sajnos de sok van benne es nekem bevalt a sokadik gomba utan is.Ilyen termeszetes modszerek sosem valltak be,antibiotikim kuranal is elojon mert kioli az antibio a huvelyflorat.Jobbulast kivanok,es remelem minnel hamarabb rendbe jossz,addig is zuhanyozz tobbet es ejjel aludj bugyi nelkul ha tudsz,vagy valtsd sokszor!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!