Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hónapok óta fennálló huvelygom...

Hónapok óta fennálló huvelygomba lehetséges?

Figyelt kérdés
kb nyár eleje ota kuzdok huvelygombaval , van rá krémem ami nemigazán használ, voltam vele orvosnál is de mivel nem multam el 18 igy nem latott el, azota elmulik par napra majd visszajon , altalaban a huvelybemenettel volt probléma , de mostanába már a szemerem ajkak kezdenek el viszketni es utana nagyon durvan felduzzadni vakarásra + vizeléskor eszmeletlenul csip ,meg viz hatására is borzalmasan fáj. mi a teendom ilyenkor? orvos nem lát el 17 vagyok. gyogyszerek nem segitenek.. mar nagyon szenvedek😞

dec. 22. 05:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
és azota megallas nelkul folyasom van , felveszek egy bugyit de delutan mar vehetem le mert nem allitja meg semmi
dec. 22. 05:03
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia, semmiképpen se vakard! Nőgyógyász ellát 17 éves is, kell hogy legyen valaki, akihez tartozol. Háziorvos be tud utalni / meg tudja mondani, hova kell menni.

Otthoni módszer, ami nem humbuk: a külső részére kamilla teás vagy körömvirág teás lemosást javaslok. Ezek standard, biztonságos, általánosan használható gyógyteák gyulladásos, irritált tünetekre.

A belsejébe pedig: canesbalance kúra (tubusos) majd azt követően egy gynophilus kúra. Ezeket gyógyszertárban vény nélkül be tudod szerezni. A lényeg, hogy azért ezeket közepesen mélyre kell bejuttatni a hüvelybe. Vigyázz, hogy ne szúrd meg magad a tubussal!

dec. 22. 05:48
 3/16 anonim ***** válasza:
vizeléskor eszmeletlenul csip -> ez mondjuk húgyúti fertőzés is lehet, amit ki kell vizsgáltatni. Esetleg drogériában / gyógyszertárban kapható húgyúti fertőzés testcsíkkal érdemes ránézni.
dec. 22. 05:53
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!#3 nem a húgycső csíp,hanem amikor pisilek hozzá ér a feldagadt ajkakhoz amiket nagyon durván csípi a vizelet ,bár a víz is csípi csak kevésbé
dec. 22. 08:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia! Mindenképp menj el nőgyógyászhoz. Nekem is volt elhúzódó hüvelygombám, semmi nem használt. Elmentem nőgyógyászhoz, felírt egy kúpot amit a gyógyszertárban kevernek ki, azt hiszem bórsavas kúp, már az első után éreztem, hogy enyhültek a tüneteim, mire elfogyott az összes már semmi bajom nem volt.
dec. 22. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Sokszor az a probléma az elhúzódó hüvelygombával, hogy a partnert nem kezelik. Férfiaknál panaszmentesen is jelen lehet, és ők újra fertőzik a nőt. 16 éves bőrgyógyászati és 5 éves nőgyógyászati munka után mondom ezt. Ha van partnered, akkor kérjél neki is kezelést!
dec. 22. 11:44
 7/16 anonim válasza:
Segítek neked, meg ne borotváld semmiképp.
dec. 22. 15:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. Sőt az is lehet van ott más is...

"de mivel nem multam el 18 igy nem latott el"

Boccs, de annyira tiszteljük már meg egymást, hogy ha segítséget kérsz akkor legalább nem hazudsz. Vagy legalább csináld kicsit kifinomultabban, mert ez így szemtelenség. Tudjuk jól, hogy nem mersz elmenni orvoshoz, és soha nem voltál még és szűz vagy.

dec. 22. 17:54
 9/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok szűz , és nem láttak el mert nőgyógyász az 18 alattiakat nem vizsgál ki csak gyermeknőgyógyász ami rengeteg pénzbe kerül. de ha ilyen okos vagy akkor kifizetheted nekem
dec. 22. 17:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Oké, akkor mondd meg melyik intézményben voltál, és mikor!
dec. 22. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!