Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szombaton mult el,ma mitol...

Szombaton mult el,ma mitol jott meg ujra?

Figyelt kérdés
Sziasztok 27 eves,mar szult no vagyok. Lassan 3 eves a fiam. 21-25ig megvolt ebben a hónapban. Ma ujra megjott. Rendes eros piros ver jott. Hormonmentes spirallal vedekezunk mar a szules ota. Mitol johetett meg ujra.?
tegnap 22:35
 1/2 anonim válasza:
Mindenképp menyj orvoshoz!!
tegnap 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt ilyen. 1 hét után megjött újra egyszer. (Mondjuk az előzmény az volt, hogy amikor első körben megjött, az 2 max 3 napig tarzott összesen, a szokásos 5-7 naphoz képest. A második kör rendesen 5 nap volt.)

Elmentem a nődokihoz, de azt mondta, ez sok nőnél van évente 1x kb. Úgy emlékszek, olyasmit mondott, hogy nincs peteérés olyankor. Mondjuk én 40 évesen most hallottam erről először...Azt is mondta, hogy ha nem ismétlődik, akkor nincs baj. A következő meg is jött normális időben és azóta is rendben vagyok, ez kb. október-november volt.

Valószínüleg nálad sincs gond, ha nincs más "panaszod", de megnyugvásképpen mindenképp keresd fel a nőgyógyászod.

ma 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!