Hamarabb jött meg a menstruációm. Mi lehet a probléma?(többi lent)
Figyelt kérdés
23/N vagyok. Az utolsó menstruációm november 23.-án jött meg 1 nappal előbb a kelleténél. November 16. -án, December 12.-én voltunk együtt óvszerrel, nem élvezett belém és ki is vette óvszerestől mielőtt elmegy, leellenőriztük és nem történt hiba. A menstruációmnak december 21-én kellett volna megjönni, de ez helyett december 13.-án jött meg,a szokásos mellfájást éreztem, amit mindig menstruáció előtt. Mindig nagyon görcsölök, most ez elmaradt. Nagyon félek, hogy baba lehet a dologban, mert még sosem jött meg hamarabb 8 nappal . Van okom az aggodalomra?? A vérzésem erős.dec. 14. 08:57
11/13 anonim válasza:
9: De nem egyszer kérdezte meg, mondom, a stílus, szófordulatok, maga a sztori (óvszert használnak, de nem élvez bele a párja, ellenőrzik utána a gumit, nem lyukadt ki, de mégis retteg, hogy terhes). És még egyszer írnám, menstruációt említ, erős vérzést, hogy jut eszébe terhesség? És ehhez jön még, hogy védekeztek óvszerrel, belé sem élvezett a párja, és rendben volt a gumi is. Ez így már irracionális aggódás, ami a terhességet illeti.
Kérdező, nem bunkóságból írtam, amit írtam. Néha-néha normális, ha kimarad/jócskán késik/jóval előbb jön, ahogy akkor sem kell pánikolni, ha két menstruáció között pecsételő vérzés jelentkezik. Akkor kell dokihoz fordulni, ha ezek már nem ritka események.
12/13 anonim válasza:
Nem orvoshoz fordult, hanem feltett egy a fiatal nők által valóban gyakran feltett kérdést. Én terhességi teszteket is csináltam, amikor bizonytalan voltam. Belülről átélve a hormonok ingadozása tök más, mint a tankönyvben.
13/13 anonim válasza:
12-es, én is nő vagyok, mégsem fosok a terhességtől, mert védekezünk normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!