Mit tegyek hogy hamarabb befejeződjön a menstruációm?
sajnos nem tudsz mit tenni, bár olvastam már olyat hogy az orgazmus segít kicsit gyorsabban "üríteni" a vért, de ez nem feltétlen jön be. mondjuk rosszat sem tesz :) még fiatal vagy és nem vagyunk gépek, sajnos nem mindenkinek adatik meg hogy 28 napos a ciklusa. legyen nálad mindig betét/tampon, nedves törlő. nekem is a nyaraláskor csúszott be sajnos. minden jót :)
22/L
A sok c vitamin csökkentHETi a mennyiséget, de ki is tolja ezáltal. Ha gyorsabb lefolyású, akkor intenzívebb kell, hogy legyen, ebben az orgazmus valóban segíthet. Kérdés, hogy akarsz-e csurom véresen végig maszturbálni x napot? 😄
Inkább ne csinálj semmit, ez most szarul jön ki, ez van. Én anno minden táborban menstruáltam, valahogy minden alkalommal így alakult, szóval átérzem.
Szia!:) Nekem múlt évben jött meg nyaralás alatt, szóval átérzem.:)
Most mikor jött meg, hány nap van még a menstruációdból és mikor mentek nyaralni?
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!