Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy hamarabb...

Mit tegyek hogy hamarabb befejeződjön a menstruációm?

Figyelt kérdés
Általában 7-8 napig szokott tartani, 15 éves vagyok már több mint 2 és fél éve megvan, de még mindig pontatlanul jön egyszer 24 napos, máskor 32, aztán 29, majd 41, és így tovább. Most viszont ismét máskor jött meg, mint kellett volna, és így érinti a nyaralást. Mit tehetnék, hogy hamarabb véget érjen?

2018. júl. 16. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nem tudsz mit tenni, bár olvastam már olyat hogy az orgazmus segít kicsit gyorsabban "üríteni" a vért, de ez nem feltétlen jön be. mondjuk rosszat sem tesz :) még fiatal vagy és nem vagyunk gépek, sajnos nem mindenkinek adatik meg hogy 28 napos a ciklusa. legyen nálad mindig betét/tampon, nedves törlő. nekem is a nyaraláskor csúszott be sajnos. minden jót :)

22/L

2018. júl. 16. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:

A sok c vitamin csökkentHETi a mennyiséget, de ki is tolja ezáltal. Ha gyorsabb lefolyású, akkor intenzívebb kell, hogy legyen, ebben az orgazmus valóban segíthet. Kérdés, hogy akarsz-e csurom véresen végig maszturbálni x napot? 😄

Inkább ne csinálj semmit, ez most szarul jön ki, ez van. Én anno minden táborban menstruáltam, valahogy minden alkalommal így alakult, szóval átérzem.

2018. júl. 16. 12:32
 3/4 anonim válasza:

Szia!:) Nekem múlt évben jött meg nyaralás alatt, szóval átérzem.:)

Most mikor jött meg, hány nap van még a menstruációdból és mikor mentek nyaralni?

16L

2018. júl. 16. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap jött meg és holnapután megyünk, igen, tudom, az már a negyedik nap, de nekem még akkor is eléggé erős szokott lenni, mivel több, mint egy hétig tart.
2018. júl. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!