Nyaralásra megyünk a családdal és megfog jönni a menstruációm mit tegyek hogy minél hamarabb megjöjjön? Vagy hogy halasszam?
Kiszámoltam hogy ne nyaralásra jöjjön meg erre annyit késik... ilyen fürdős helyekre megyünk nyaralni és a tampon se megy. Mit tegyek?? Pontosan 8 nap mulva indulunk de akkor mire megjön és akkor plusz 5 nap mire elmúlik. És ebbe biztos vagyok hogy bele fog lógni nyaralasba...
Szvl segítsetek.
Ui.;Bocsi a helyesírási hibák miatt. És kíméljetek a hülye válaszoktól.
Nem tudsz mit csinálni. Ez van sajnos. Én az idei horvátországi nyaralás előtt pont letudtam a menstruációt. Épp vége lett mire indultunk. De akkora szerencsém már nem lehetett hogy a mostani balatoni nyaralás is anélkül teljen. Konkrétan az indulás előtti napon jött meg. Ilyen ez a női lét. Gyakorold a tampont ha már menstruálsz (szárazon ne). A felhelyezés sokaknak azért nem szokott menni mert felfelé próbálják nyomni. Közben viszont hátrafelé kell.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!