Lehet endometriózisom van ?
Igazából egy dologra rákerestem és arra írták sokan hogy endometriózis miatt van nekik hasonló. Menzesz alatt a hüvelyembe vagy a gát körüli részbe nagyon belenyilal néha de csak egy pillanatra mégis nagyon rossz érzés. Éles nyilalo fájdalom.
Egyébként fájdalmas a menstruációm de nem annyira hogy ne lehetne kibírni gyógyszer nélkül. Van hogy meg sem érzem mert egyáltalán nem fáj. Ez a fajta fájdalom már nagyon sok éve jelentkezik nálam . Tavaly voltam hasi ultrahangon és azon gondolkoztam hogy ha van valami ott látni kellett volna nem ? Nem külön emiatt mentem hanem csak egy sima kivizsgálás miatt . Illetve a nőgyógyász se említett semmi ilyet pedig még hüvelyi hüvelyi ultrahang is volt. Annyit mondott hogy hátrahajló a méhem de anyukámnak is olyan és a keresztanyámnak is. Elvileg ez nem probléma.
22/L
Egyébként fájdalmas a menstruációm de nem annyira hogy ne lehetne kibírni gyógyszer nélkül - magyarul NEM fájdalmas a menzeszed. 😁
Ha fájna, akkor nem bírnád gyógyszer nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!