Mitől késhet a mensim?
Figyelt kérdés
Mitől késhet a mensim?
Sziasztok! E hónap 13.-án kellett volna megjönnie ,tegnap ugyan törlésnél volt kb 2x max 3x halvány rózsaszín vér folt a papíron,de semmi több.... :(
A hasam alja nagyon fájt már a várt mensi előtt is, illetve hihetetlenül érzékenyek voltak a melleim..... így halál nyugodt voltam és vártam,hogy a fenti időpontban majd megjön,de nem jött......Amúgy a mensim irigylésre méltóan pontos!!!!!
Soha nem szokott késni! Nem idegeskedtem semmin,hogy a stresszre foghatnám ..... szeptember végén voltam magán nőgyógyinál , minden rendben volt ! 5. Éve vagyok a párommal együtt,mindig a megszakításos módszerrel
védekeztünk/védekezünk
Természetesen teszteltem 2x is mindkettő negatív lett!
ma 21:29
1/2 anonim válasza:
Édes istenem... Nem gépek vagyunk. Ez még nem is számít késésnek. Majd ha már legalább 2-3 hónapja nem hitt meg akkor foglalkoztasson a téma. 1 nap csúszásnál gondolkodni is felesleges ezen...
2/2 anonim válasza:
Ebben a hónapban nekem is nehéz jött meg, 2 napig kínzott a barnázással, görcsökkel, pedig rendesen védekezünk. A megszakítás nem minősül megbízható védekezési módszernek, ha nem akarsz teherbe esni. Mondhatod, hogy dehát 5 éve működik, de barátnőm 7 év után maradt terhes az orosz rulettezés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!